Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τα ωράρια λειτουργίας των γραφείων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών, την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 τα ΚΕΠ της ΑΗΚ θα εξυπηρετούν το κοινό μέχρι τις 12:45 μ.μ. Τα περιφερειακά γραφεία της ΑΗΚ θα λειτουργούν κανονικά μέχρι και τις 2:15 μ.μ.

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 τα Περιφερειακά Γραφεία και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Οργανισμός υπενθυμίζει τις δυνατότητες ηλεκτρονικής εξόφλησης λογαριασμών, από την άνεση και ασφάλεια του δικού σας χώρου, με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Διαδικτυακά με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  • Μέσω της ιστοσελίδας της ΑΗΚ www.eac.com.cy
  • Μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα EAC Mobile App
  • Μέσω των ιστοσελίδων τραπεζικών ιδρυμάτων
  • Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ

Επίσης, αιτήσεις για νέους πελάτες, συνδέσεις, αποσυνδέσεις και μεταβιβάσεις, μπορούν να γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιοτυπίας (φαξ).

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι αριθμοί τηλεομοιότυπου (φαξ) των Περιφερειακών Γραφείων Προμήθειας αναγράφονται στην Ιστοσελίδα της ΑΗΚ.

Οι άνθρωποι της ΑΗΚ, εργαζόμενοι, Διεύθυνση και Διοίκηση, εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ένα Φωτεινό 2022 με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.