Πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο στις 28 Νοεμβρίου η δεύτερη συνάντηση της Binance με την κοινότητα της Κύπρου όπου αυτή την φορά παρευρέθηκε και ο συνιδρυτής και CEO, Changpeng Zhao.

Η συζήτηση είχε διάρκεια 1 ώρα όπου μέσα απο μια σειρά ερωτήσεων ο Changpeng Zhao είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του για διάφορα θέματα γύρω απο τον χώρο των κρύπτο και blockchain.

Στα θέματα ασφάλειας των χρηστών που είναι επίκαιρο λόγω της κατάρρευσης διαφόρων προτζεκτ το τελευταίο διάστημα αλλά και του ανταλλακτηρίου της FTX ανέφερε πως είναι ύψιστης σημασίας γι’αυτούς και έδωσε διάφορα παραδείγματα όπως το defi wallet τους, την απόδειξη αποθεματικών που διαθέτουν και άλλα.

Ανέφερε επίσης πως επενδύουν αρκετά λεφτά σε διάφορες τεχνολογίες και πρότζεκτ στο χώρο του blockchain αφού πιστεύουν πως ο χώρος θα αναπτυχθεί πάρα πολύ τα επόμενα χρόνια και ειδικά το defi (decentralized finance).

Ενδεικτικά επισήμανε πως ακόμη μόνο το 3-5% του πλυθησμού έχει κάνει κάποια επένδυση σε κρυπτονομίσματα και είμαστε ακόμη στην αρχή της μαζικής υιοθέτησης.

Σε σχόλιο του για την ανάπτυξη CBDC’s (central bank digital currencies), δηλαδή ψηφιακών νομισμάτων απο τις κεντρικές τράπεζες ανέφερε είπε πως αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό.

Με το πέρας της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον CZ και να γνωρίσουν τα μέλη της τοπικής κοινότητας.

Να θυμίσουμε ότι η Binance έχει άδεια λειτουργίας απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Περισσότερα Finance νέα εδώ