Παραδόθηκε το Dacia Sandero στον τυχερό της κλήρωσης.

Για 14η χρονιά, ο Όμιλος Πηλακούτα με αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης, παρέδωσε ένα ολοκαίνουριο Dacia Sandero αξίας €12,900, στον νικητή του τυχερού λαχνού της πρωτοβουλίας «Αξία Ζωής» για την ενίσχυση της κλειστής θεραπευτικής κοινότητας της Αγίας Σκέπης.

Η εκδήλωση παράδοσης του Dacia Sandero φιλοξενήθηκε την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Πηλακούτα στη Λεμεσό, όπου βρίσκονται τα νέα brands Renault, Dacia και Mitsubishi. Τυχερός νικητής της ειδικής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου, ήταν ο κ. Αντρέας Κωμοδικης, με τον αριθμό 40879.

Η κα. Στάλω Πηλακούτα, Head of Business Trasformation του Ομίλου Πηλακούτα. σημείωσε στον χαιρετισμό της πως «η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερη καθώς αποτελεί τη φετινή κατάληξη της πρωτοβουλίας του Ομίλου Πηλακούτα ‘Αξία Ζωής’, μιας δράσης που διαχρονικά οργανώνουμε, στο πλευρό της Αγίας Σκέπης. Άλλωστε, ο Όμιλος Πηλακούτα έχοντας ενσωματώσει στην εταιρική του κουλτούρα την έννοια της κοινωνικής αποστολής, δίνει έμφαση σε δράσεις που στόχο έχουν ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στην Κυπριακή Κοινωνία.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Σκέπης Λεμεσού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, σημείωσε ότι “Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το ποσό που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του Ομίλου Πηλακούτα για την ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ειλικρινούς ενδιαφέροντος και αλληλεγγύης, που τόσο έχουμε ανάγκη.»

Η διάθεση των ειδικών λαχνών, των οποίων το αντίτιμο συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της Αγίας Σκέπης, αποτελεί μακροχρόνια πρωτοβουλία του Ομίλου Πηλακούτα, ο οποίος παραμένει πιστός στη δέσμευσή του να εξυπηρετεί το κοινωνικό σύνολο της Κύπρου, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.