Η Unicars πιστή στην στρατηγική της για την ταχύτερη εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο και για τον κυρίαρχο ρόλο της στην νέα αυτοκινητιστική πραγματικότητα, ξεκίνησε την δημιουργία του δικού της εκτεταμένου δικτύου φορτιστών σε επιλεγμένα σημεία ανά το Παγκύπριο. Αρχή με το Nicosia Mall όπου, σε αποκλειστική συνεργασία με το εμπορικό κέντρο και την εταιρεία EKCO Maximum Power, τοποθετήθηκαν οι δύο πρώτοι φορτιστές που θα είναι διαθέσιμοι για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Με αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου, θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και την ίδια στιγμή να φορτίζουν χωρίς χρέωση το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη προστασία του περιβάλλοντος. Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την δέσμευση της Unicars για την υλοποίηση της Gο Green στρατηγική της.

Ήδη οι πρώτοι δύο σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Nicosia Mall και περιμένουν όλους όσους οδηγούν ηλεκτρικά και plug-in οχήματα, οποιασδήποτε μάρκας. Μια υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες του Nicosia Mall για όλη τη διάρκεια του 2022.

Τα ηλεκτρικά Volkswagen ID.3 & ID.4, Audi e-tron, Q4 e-tron, e-tron GT και Skoda Enyaq έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις των αγοραστών και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην νέα εποχή της αυτοκίνησης. Η Unicars, κατά το 2021, κατάφερε να σημειώσει σημαντικές πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κύπρο βάζοντας ισχυρά θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.

Unicars. For an all-electric future.