Η Cyprus Public Transport προχωρεί στην υλοποίηση της δεύτερης φάσης του νέου δικτύου διαδρομών Λευκωσίας, του μεγάλου έργου που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.  Από τις 26 Φεβρουαρίου 2022 τίθεται στη διάθεση του κοινού και ο 6ος σταθμός μετεπιβίβασης, αυτός του Στροβόλου, ο οποίος αναμένεται να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού.

Η πρώτη φάση του έργου, κατά την οποία τα λεωφορεία της Cyprus Public Transport ξεκίνησαν νέα δρομολόγια συνδέοντας μεταξύ τους περιοχές της πόλης που δεν είχαν συνδεθεί ποτέ πριν, είχε ξεκινήσει στις  29 Ιανουαρίου 2022.  Από τις 26 Φεβρουαρίου 2022, όπου θα λειτουργήσουν και οι υπόλοιπες διαδρομές, το έργο ολοκληρώνεται και η Cyprus Public Transport ευελπιστεί ότι ακόμη περισσότερος κόσμος θα επιλέγει τις δημόσιες μεταφορές για τις μετακινήσεις του στην πρωτεύουσα.

Οι νέες διαδρομές, όπως και κάθε αλλαγή, είναι φυσικό και αναμενόμενο να περάσουν από την περίοδο προσαρμογής και η Cyprus Public Transport βρίσκεται πάντα κοντά στο κοινό της ώστε η μετάβαση αυτή να γίνει όσο πιο γρήγορα και εύκολα μπορεί.  Σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων παρακολουθεί την υλοποίηση του έργου, αφουγκράζεται και εξετάζει τις εισηγήσεις του κοινού και όπου είναι δυνατό προβαίνει σε βελτιώσεις.

Με την ολοκλήρωση πλέον του έργου, η δέσμευση της Cyprus Public Transport απέναντι στο επιβατικό κοινό για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της γίνεται πράξη, καθώς τα προσδοκώμενα οφέλη για τους επιβάτες θα είναι πολλά: μειωμένος χρόνος αναμονής στη στάση αλλά και παραμονής εντός του λεωφορείου, άνετη και γρήγορη μετακίνηση χωρίς άγχος, αυξημένη συνδεσιμότητα και ακόμα μεγαλύτερο εύρος επιλογών όσον αφορά στις διαδρομές τους, των οποίων ο αριθμός από τριψήφιος έχει γίνει διψήφιος.

Όσον αφορά στο μέλλον, η Cyprus Public Transport συνεχίζει να στοχεύει σε ακόμα πιο μεγάλα έργα, ενταγμένα πάντα στο όραμά της οι δημόσιες συγκοινωνίες να καταστούν μία λειτουργική και βιώσιμη λύση μετακίνησης για όλους, αποφέροντας πολλαπλά οφέλη τόσο στην καθημερινότητα του επιβατικού κοινού όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο δίκτυο διαδρομών της Cyprus Public Transport στη Λευκωσία επισκεφθείτε: https://publictransport.com.cy/routes/page/routes-and-timetables