Το μέλλον είναι ήδη εδώ και η Unicars όντας προετοιμασμένη εδώ και καιρό, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της απέναντι στο “πράσινο” όραμά της και δίνει σε όλους μια τεράστια ευκαιρία να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στο μέλλον με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

H Unicars διαθέτοντας την μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκίνητων στη Κύπρο, παρουσιάζει τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Audi e-tron, e-tron Sportback, e-tron S, e-tron S Sportback, e-tron GT, RS e-tron GT, Q4 e-tron και Q4 e-tron Sportback, της Volkswagen ID.3 και ID.4 και της Skoda Enyaq iV. Στις αρχές του νέου έτους αναμένονται νέα λανσαρίσματα ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα συμπληρώσουν ακόμα περισσότερο την ευρεία γκάμα της Unicars δίνοντας στους πελάτες πληθώρα αξιόπιστων επιλογών. Κάνοντας έτσι πράξη την ουσιαστική στήριξη της στη βιωσιμότητα ενός κόσμου με μηδενική ρύπανση και κατανάλωση καυσίμων.

Η Unicars διαθέτοντας την κατάλληλη υποδομή σε όλες τις εγκαταστάσεις της και την τεχνογνωσία μέσω του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού της είναι έτοιμη να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες εισάγοντας τους στην νέα εποχή της αυτοκίνησης και οδηγώντας μαζί τους νέες μοναδικές ιστορίες.

Τώρα η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την πλήρη γκάμα της Unicars γίνεται ακόμα πιο προσιτή με το σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο θα τεθεί σύντομα σε εφαρμογή.

Μάθετε περισσότερα για το σχέδιο της κυβέρνησης καθώς και για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, διαμορφώστε το όπως εσείς επιθυμείτε και κάντε προκράτηση στο www.unicars.com/gr/unicars4all_electric.php.

Unicars. For an all-electric future.