Η Epic γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

0
600
Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, η Epic τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών η οποία και φέτος γιορτάζεται εν μέσω της πανδημίας που επηρεάζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

To θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών αντανακλά το βασικό ρόλο της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας (ICT) στη ζωή μας και επικεντρώνεται στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σήμερα, σχεδόν το σύνολο της επικοινωνίας διεκπεραιώνεται μέσα από την τεχνολογία και τις υποδομές που παρέχει. Η πανδημία επιτάχυνε τις εξελίξεις καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έμαθαν να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα από το διαδίκτυο. Εταιρείες, πανεπιστήμια, λιανικό εμπόριο καθώς και τμήματα του δημοσίου τομέα προσάρμοσαν τα συστήματα τους και πέρασαν στην online εποχή. Η τηλεργασία, οι διαδικτυακές εφαρμογές διασκέψεων, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία από το σπίτι έγιναν μέρος της ζωής μας τον τελευταίο χρόνο με τα δίκτυα να δέχονται την περισσότερη ζήτηση και φόρτο από ποτέ.

Στην εποχή που η εξ’ αποστάσεως επικοινωνία μετατράπηκε σε θέμα δημόσιας υγείας, η Epic πρωταγωνιστεί και συμβάλει στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει την πανδημία.

Οι λύσεις της Epic προτιμήθηκαν και διακρίθηκαν. Το δίκτυό της, έπειτα από συνεχείς αξιολογήσεις έχει βραβευθεί τέσσερεις φορές σε λιγότερο από ένα χρόνο από δύο διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων. Ookla και umlaut ανέδειξαν την Epic ως το ‘Γρηγορότερο δίκτυο κινητής της Κύπρου’ και το ‘Καλύτερο δίκτυο κινητής της Κύπρου’ αντίστοιχα και εδραίωσαν την Epic στην κορυφή ως το Νο1 δίκτυο κινητής στη Κύπρο.

Η Epic συνεχίζει να προσφέρει αδιάλειπτη επικοινωνία και τεχνολογία αιχμής στους συνδρομητές της σε όλη την Κύπρο. Αξιοποιώντας τα δίκτυα νέας γενιάς, το δίκτυο οπτικών ινών Epic Fiber, δίνει στους συνδρομητές την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε ένα πιο δυνατό, πιο αξιόπιστο και πιο γρήγορο διαδίκτυο, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του mobile internet ως το πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, η Epic δημιούργησε νέα πλάνα κινητής με πολύ περισσότερα data σε χαμηλές τιμές και τα προσφέρει μέχρι τέλος Μαΐου με 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για τους πρώτους 6 μήνες.

Με μοναδικές υπηρεσίες και λύσεις τεχνολογίας που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των συνδρομητών της, η Epic τιμά και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών προσφέροντας ακόμη περισσότερα, ενώ ως το Νο1 δίκτυο κινητής στη Κύπρο συνεχίζει να παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της για ένα εξαιρετικό δίκτυο με πραγματική οικονομία.

Και αυτό είναι epic.

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις.  Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το  2020, η Epic βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο  “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.