Κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του ιστορία. Και είναι πάντα μαγική, με χρώμα, διασκέδαση, άρωμα και γεύσεις. Αυτό το καλοκαίρι η Epic σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις, να μοιραστείς και να κρατήσεις για πάντα τη δική σου ιστορία! Γιατί τώρα, με μόνο €19,99/μήνα μπορείς να συνδεθείς με το 5G Unlimited Max για να απολαμβάνεις την επικοινωνία σου απεριόριστα και στις maximum ταχύτητες. Ταυτόχρονα μπορείς να αποκτήσεις νέο smartphone με έκπτωση και €0 αρχικά. Όλα με ένα εκπληκτικό χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

Όσον αφορά την επιλογή συσκευών, στην Epic μπορείς να κάνεις «βουτιά» στα πιο hot smartphones της αγοράς τα οποία θα αποκτήσεις με μεγάλη έκπτωση και €0 αρχικά. Και όταν λέμε έκπτωση εννοούμε ΜΕΓΑΛΕΣ εκπτώσεις. Μέχρι €247 ευρώ για τη σειρά Samsung Galaxy S22, μέχρι €159 για τη σειρά iPhone 13 και μέχρι €211 για τη σειρά Xiaomi 12. Για αυτούς που θα επιλέξουν συσκευή από τη σειρά Samsung Galaxy S22 μαζί με τη σύνδεση στο 5G Unlimited Max, δώρο ένα Galaxy Watch 4 44mm.

Με την καλοκαιρινή προσφορά της Epic, όποιο smartphone και να επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι θα μπορείς να απολαμβάνεις στο maximum και τις δυνατότητές του, αφού θα έχεις και τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες μέχρι 5G, αλλά και την αξιοπιστία και τη δυναμική του #1 δικτύου κινητής in test.

Συνδέσου τώρα σε ένα καταστήματα της Εpic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online στο epic.com.cy, καθώς και τηλεφωνικώς στο 159.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/8/2022. Το μηνιαίο πάγιο €19,99/μήνα ισχύει για τους πρώτους 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες στο epic.com.cy.

Περισσότερα Technology νέα εδώ