Λίγα είναι τα μέρη όπου τα ψηλά βουνά, τα παραδοσιακά χωριά και ο αγροτικός τρόπος ζωής συνδυάζονται με την κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, το ήπιο Μεσογειακό κλίμα και το άθικτο φυσικό τοπίο.

Το ‘Leptos Kamares Village’ είναι μια από τις λίγες τοποθεσίες στην Κύπρο που συνδυάζει βουνοπλαγιές και με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Το  ‘Leptos Kamares Village’ βρίσκεται σε ψηλότερο έδαφος και προσφέρει θέα που κόβει την ανάσα, ένα ήπιο κλίμα με λιγότερη υγρασία και ένα υπέροχο δροσερό αεράκι όλο τον χρόνο.

Το 1978 ο Όμιλος Λεπτός ξεκίνησε την ανάπτυξη  ‘Leptos Kamares Village’ ένα αποκλειστικό έργο που σήμερα αποτελεί τη ναυαρχίδα του Ομίλου Λεπτού και ένα μοναδικό θέρετρο στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο που έχει λάβει πολλά διάσημα διεθνή βραβεία ακίνητης περιουσίας.

Το  ‘Leptos Kamares Village’ έχει αποδειχθεί ιδανικό για όσους αναζητούν μόνιμη κατοικία μακριά από τη φασαρία της πόλης, που να προσφέρει όμως εύκολη προσβασιμότητα στο κέντρο της Πάφου όταν χρειάζεται. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει επενδύσεις από το εξωτερικό στην εξαιρετική τοποθεσία Καμάρες μιας και είναι μια περιοχή με πλούσια χλωρίδα και πανίδα, κουλτούρα και ιστορία.

Οι κάτοικοι του ‘Leptos Kamares Village’ απολαμβάνουν να ζουν σε μια κοινότητα με φιλική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα όπου η κοινωνική ζωή περιστρέφεται γύρω από τις εκδηλώσεις του Kamares Club. Ανοιχτό τόσο στους κατοίκους όσο και στους εξωτερικούς επισκέπτες το Kamares Clubhouse είναι ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης, το οποίο προσφέρει υπέροχο φαγητό, καλή εξυπηρέτηση και εξαιρετική θέα. Τους χειμερινούς μήνες οι κάτοικοι του Kamares απολαμβάνουν τη ζεστασιά του τζακιού. Το Kamares Club προσφέρει επίσης 2 γήπεδα τένις από συνθετικό γρασίδι.

Ο Όμιλος Λεπτός προσφέρει μια μοναδική επιλογή από ιδιωτικές, πολυτελής επαύλεις που ακολουθούν την ίδια κομψή  αρχιτεκτονική. Η χρήση του ξύλου και της πέτρας, αλλά και οι καμάρες, είναι χαρακτηριστικά στοιχεία των κατοικιών στις Καμάρες. Οι εξωτερικές πισίνες, τα μπάρμπεκιου, οι μεγάλες βεράντες και σε κάποιες περιπτώσεις τα ιδιωτικά γήπεδα τένις, είναι ιδανικά γι’ αυτούς που αγαπούν  τον υπαίθριος τρόπος ζωής.

Περισσότερα Business νέα εδώ