Σε μία εποχή που οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της κοινωνίας αλλά και της οικονομίας ευρύτερα αυξάνονται, ο τομέας των τηλεπικοινωνιών πρέπει συνεχώς να μεταβάλλεται και να βελτιώνεται, αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και προσφέροντας στους πολίτες και στις επιχειρήσεις ακόμη πιο γρήγορα και αξιόπιστα δίκτυα με υψηλές ταχύτητες.

Στο πλαίσιο αυτό η Epic, έμπρακτα τα τελευταία χρόνια και ως αποτέλεσμα των συνεχών επενδύσεών της, έχει καταγράψει απανωτές πρωτιές από διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, όπως οι umlaut και Ookla, ως το πιο γρήγορο και ποιοτικό δίκτυο κινητής στην Κύπρο.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να προσφέρει στους συνδρομητές της τις καλύτερες υπηρεσίες επικοινωνίας.

Μία τέτοια μεγάλη αλλαγή είναι και το δίκτυο 5G, το οποίο αναπτύχθηκε με την ίδια φιλοσοφία που ακολουθήθηκε για το 4G δίκτυο και ανάδειξε την Εpic ως το #1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο. Το Epic 5G είναι διαθέσιμο προς όφελος όλων: καταναλωτών, επιχειρήσεων, αλλά και όλων των παραγωγικών τομέων.

Από σήμερα έχουμε ήδη στη διάθεσή μας ταχύτητες mobile internet που ξεπερνούν το 1Gbps. Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας 5G, η Epic επιτυγχάνει συνδέσεις ακόμα μεγαλύτερης αξιοπιστίας, ενώ μαζί με την υψηλότερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, όλοι μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ανταπόκριση σε πραγματικό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, η επικοινωνία μας πραγματοποιείται απρόσκοπτα ακόμα και όταν είναι ενεργές πολλαπλές συνδέσεις ταυτόχρονα.

«Επενδύοντας σταθερά σε υποδομές και τεχνολογίες νέας γενιάς, συμμετέχουμε ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας. Από σήμερα, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν υπηρεσίες 5ης γενιάς κάνοντας έτσι πραγματικότητα καινοτόμες εφαρμογές που θα βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα, θα αναβαθμίσουν την επιχειρηματικότητα και θα μετασχηματίσουν την οικονομία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θάνος Χρονόπουλος, CEO της Εpic.

Όλοι οι συνδρομητές, ανεξαρτήτως πλάνου, συμπεριλαμβανομένων και των εταιρικών πελατών, έχουν πρόσβαση στο δίκτυο Epic 5G, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μόνη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν 5G συσκευή που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο της Epic, όπως οι Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Redmi Note 9T, Xiaomi Redmi Note 10, Poco F3, Huawei P40 Pro και Huawei P40, ενώ σύντομα θα προστεθούν ακόμα περισσότερες συσκευές όπως η σειρά των συσκευών Samsung Galaxy S21 καθώς και η σειρά των Apple iPhone 12.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Epic 5G στην ιστοσελίδα www.epic.com.cy και μέσω των καταστημάτων της Εpic και των συνεργατών της.

Epic. Great network. Great value.

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.