O ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός Oxygono, διοργανώνει το πέμπτο μέρος της σειράς συζητήσεων με τίτλο «Μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει τη νοοτροπία ενός λαού;».

Κεντρική Φιλοξενούμενη  είναι η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους η οποία θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Δικαίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Αριστοτέλη Κωνσταντινίδη και της δημοσιογράφου, Μυρτούς Ζουμίδου.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, και ώρα 18:00 και θα προβάλλεται ζωντανά στη σελίδα του Oxygono στο facebook, στην σελίδα του Black Lemon Tv καθώς και στο κανάλι του Οxygono στο YouTube.

Στην εν λόγω σειρά φιλοξενούνται προσωπικότητες όπως αξιωματούχοι, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και άλλοι οι οποίοι λόγω της θέσης ή της ιδιότητάς τους έχουν συμβάλει ή μπορούν να συμβάλουν στο να αλλάξουν κάποια πράγματα στη χώρα μας προς το καλύτερο.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στη βάση των κανόνων διεξαγωγής συζητήσεων του οργανισμού και θα στηρίζεται πάνω σε έξι θεματικές ενότητες. Θα έχει τη μορφή συζήτησης/συνέντευξης (informal conversation) και θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά.

Εδώ μπορείτε να δείτε το Facebook event.

email: contact@oxygono.org/ | web: www.oxygono.org