Η Eurosuccess Consulting, διοργανώνει επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης με θέμα: Ηγεσία & Διοίκηση Αλλαγών στις επιχειρήσεις, σε περίοδο κρίσεων!

 

Ηγεσία & Διοίκηση Αλλαγών στις επιχειρήσεις, σε περίοδο κρίσεων

Στοχεύει στον συσχετισμό των δύο ρόλων, Ηγέτη και Μάνατζερ, που οφείλει να υιοθετεί όποιος ηγείται, ειδικά σε περιόδους ύφεσης όπως η επικρατούσα κατάσταση της πανδημίας, όπου οι καταστάσεις είναι δυσκολότερες και οποιαδήποτε λάθη μπορούν να αποβούν μοιραία. Το πως μπορούν οι συμμετέχοντες να χειρίζονται αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις αλλά και τους συναδέλφους τους, χωρίς να πολώνουν περισσότερο τα πράγματα και να λαμβάνουν αποφάσεις με αυτοπεποίθηση, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διάφορους παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν μια κατάσταση και πολλά άλλα.

 

  • Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Τρίτη | 08.06.2021 | 08:30-16:30
  • 7 ώρες σεμινάριο
  • Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα σεμιναρίων της EUROSUCCESS CONSULTING
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 07.06.2021

 

Ο οργανισμός είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ!

*Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

 Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του οργανισμού μας στο τηλέφωνο 22420110 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@eurosc.eu

Το εν λόγω σεμινάριο καθώς και άλλα που θα βρείτε πατώντας εδώ δύναται να διεξαχθούν εσωτερικά και εξατομικευμένα, στοχευμένα με βάση τις ανάγκες και συνθήκες της εκάστοτε επιχείρησης και προσωπικού.