Οι γιορτές πλησιάζουν και δεν βλέπουμε την ώρα να χαρίσουμε και φέτος περισσότερη αγάπη με τα δώρα μας! Για άλλη μια χρονιά, το Mall of Cyprus, φιλοξενεί στους χώρους του τους εθελοντές του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού από τις 18 έως τις 24 Δεκεμβρίου και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου και στήνει πάγκους τυλίγματος δώρων για καλό σκοπό!

Οι εθελοντές θα βρίσκονται στους πάγκους και θα μπορούν να επιμελούνται το τύλιγμα των δώρων σας, με αντίτιμο 1 ευρώ ανά δώρο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να στηρίξετε κι εσείς μέσα από αυτή την ενέργεια το έργο του Κυπριακού Ερυθρού σταυρού και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός είναι η μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση της Κύπρου και μεταξύ άλλων βοηθά στην πρόληψη και ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, σε καιρό ειρήνης ή πολέμου, χωρίς διάκριση γένους, φύλου, ηλικίας, κοινωνικής θέσης, θρησκείας ή πολιτικής τοποθέτησης.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι μια ΜΚΟ που ιδρύθηκε πριν 25 χρόνια. Σήμερα, συγκαταλέγεται στα καλύτερα Διαγνωστικά Κέντρα Αιματοογκολογίας στον κόσμο. Συνδυάζοντας τον εθελοντισμό και την επιστημονική υποστήριξη τελευταίας τεχνολογίας, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα έχει θέσει ως νέο στόχο να μειώσει τη νοσηρότητα και θνησιμότητα των παιδιών με καρκίνο και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους «για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα».

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, κάντε τις αγορές σας και επισκεφθείτε τους πάγκους τυλίγματος δώρων του Mall of Cyprus. Οι εθελοντές θα τυλίξουν τα δώρα σας με… αγάπη και η δική σας συμβολή θα χαρίσει ακόμα περισσότερη αγάπη για έναν καλό σκοπό!

Σας περιμένουμε!