Η σκυροδέτηση του θεμελίου του Πύργου 1 της ανάπτυξης Blu Marine  στη Λεμεσό ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 14:00 και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 18:00. Πρόκειται για μια τιτάνια προσπάθεια με τα εξής κύρια χαρακτηριστικά: 28 ώρες συνεχούς σκυροδέτησης, 3 μονάδες παραγωγής σκυροδέματος, 5 αντλίες για τη τοποθέτηση του σκυροδέματος, 40 μπετονιέρες, 300 δοκιμές κύβων και 120 δοκιμές καθιζήσεων. Στο θεμέλιο ύψους 3 μέτρων τοποθετήθηκαν συνολικά 3800 m3 σκυροδέματος και 1.100 τόνοι σιδήρου. Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης εργασίας, εργάστηκαν συνολικά 140 άτομα μέρα και νύχτα.

Η κατασκευή του Limassol Blu Marine του Ομίλου Leptos, θα συμβάλει σημαντικά στην κυπριακή οικονομία μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας τόσο στον τομέα των κατασκευών όσο και στον τομέα των υπηρεσιών. To Limassol Blu Marine έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές και μεγάλο αριθμό αγοραστών πολυτελών διαμερισμάτων καθώς στοχεύει να αναδείξει την περιοχή ως προνομιακή τοποθεσία για νέες κυπριακές και ξένες εταιρείες που ασχολούνται με την καινοτομία, την τεχνολογία, τη χρηματοδότηση κλπ.

Το Limassol Blu Marine είναι μια ανάπτυξη διεθνών προτύπων πολλαπλών χρήσεων, που βρίσκεται στη δυτική ακτή και στην καρδιά της Λεμεσού, σε μια περιοχή που γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με επενδύσεις μεγάλης κλίμακας. Ένα ακμάζον επιχειρηματικό κέντρο, και εν μέσω μιας μεγάλης αστικής αναγέννησης που έχει προγραμματιστεί από το Δήμο Λεμεσού, το Limassol Blu Marine βρίσκεται μπροστά από την Ακταία Οδό, μια περιοχή που περιλαμβάνει τη Μαρίνα Λεμεσού, το My Mall, το Dubai World Cruise Terminal, ένα διεθνές γήπεδο γκολφ και την κατασκευή του μεγαλύτερου ολοκληρωμένου θερέτρου καζίνο στην Ευρώπη.

Το Limassol Blu Marine παρουσιάζει έναν μοναδικό προορισμό για κάθε ανάγκη. Η ανάπτυξη αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένα γραφεία και πολυτελή διαμερίσματα που έχουν όλα απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.

Ο Όμιλος Leptos πρωτοπορεί στον τομέα των ακινήτων και των κατασκευών για περισσότερα από 60 χρόνια. Ο Όμιλος διατηρεί μια διεθνή παρουσία και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 75 χώρες, δημιουργώντας έργα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής που αναβαθμίζουν τη ποιότητα ζωής και εργασίας.

Φώτο: Σε πλήρη εξέλιξη οι κατασκευαστικές εργασίες στο “Limassol Blu Marine” του Leptos Group