Η UNICARS, είναι η πρώτη και μόνη εταιρεία στον τομέα της αυτοκίνησης της Κύπρου, που πιστοποιείται τώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σαν Great Place to Work ®, σύμφωνα με ανακοίνωση της Great Place to Work® Cyprus.

Την επιτυχία της UNICARS, σχολίασε με δηλώσεις της η CEO της εταιρείας Χριστιάννα Διογένους:

«Νιώθουμε όλοι υπερήφανοι που η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work® για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μία διάκριση που αφενός είναι η πρώτη για εταιρεία του κλάδου του αυτοκινήτου στην χώρα μας και αφετέρου έρχεται σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω των γνωστών σε όλους προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Unicars επιβραβεύεται από τους ίδιους τους ανθρώπους της. Και για αυτό τον λόγο η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική! Βασικός άξονας της στρατηγικής μας είναι η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που θα ενθαρρύνει τους εργαζομένους να παράγουν, να δημιουργούν και να εξελίσσονται.

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο προσωπικό μας και να εντείνουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας για την διαμόρφωση του ιδανικού περιβάλλοντος. Άλλωστε αυτό που μας ξεχωρίζει και αναδεικνύει την Unicars ως την κορυφαία εταιρεία στον χώρο του αυτοκινήτου, είναι ότι οδηγούμε διαχρονικά με επιτυχία τις ιστορίες των ανθρώπων μας!»