3 Νοεμβρίου 2021 ημέρα ευαισθητοποίησης για το στρες (stress) και η Tryfon Tseriotis για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί σε θέματα ευεξίας προσφέροντας εξειδικευμένες ασκήσεις χαλάρωσης (θεραπευτικό μασάζ) σε όλους τους εργαζομένους της!

Το στρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Οι καθημερινές προκλήσεις, η απαιτητική ρουτίνα και οι αυξημένες υποχρεώσεις, μας εκθέτουν όλους, λίγο ή πολύ, σε συναισθήματα άγχους, έντασης, ανησυχίας. Τις πλείστες φορές αυτά τα συναισθήματα έχουν αντίκτυπο στην σωματική μας υγεία προκαλώντας διάφορα συμπτώματα, όπως μυoσκελετικές παθήσεις. Αντιλαμβανόμενοι τις επιπτώσεις του στρες στον άνθρωπο, και θέλοντας να είμαστε δίπλα στο προσωπικό μας έμπρακτα, οργανώσαμε στα Κεντρικά γραφεία της Εταιρείας μας ένα χαλαρωτικό απόγευμα με εξειδικευμένη θεραπεία μασάζ, αναφέρει η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας κα. Σοφία Αντωνίου.

‘Στην Εταιρεία μας νοιαζόμαστε για τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, εφαρμόζοντας πολιτικές και πρακτικές που στηρίζουν, εμψυχώνουν και δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας. Πάνω απ’ όλα είμαστε εργοδότης με καρδιά!’, συνεχίζει η κ. Αντωνίου.

Η Tryfon Tseriotis, η οποία μετά και την εξαγορά του 70% του μετοχικού της κεφαλαίου από τον όμιλο Alf. Mizzi & Sons (Marketing) του μεγαλύτερου ομίλου διανομής F.M.C.G. προϊόντων στην Μάλτα είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Κυπριακή αγορά και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες στο νησί.

Η εταιρεία με όραμα να είναι ο καλύτερος εργοδότης της Κυπριακής αγοράς, προσφέρει μεταξύ άλλων 13ο μισθό, συμμετοχή σε Ταμείο Προνοίας και σε Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, bonus, εκπτώσεις στα προϊόντα της Εταιρείας, ευέλικτο ωράριο, πρωινό στη δουλειά και συνεχείς εκπαιδεύσεις. Αξιοσημείωτη είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της εταιρείας και η έμφαση που δίνει στην καλή ψυχολογία των εργαζομένων της μέσω πρακτικών όπως συμμετοχή σε πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και η πληρωμένη άδεια που παρέχει για ψυχολογικούς λόγους, καθιστώντας την δικαίως ανάμεσα στους καλύτερους και πλέον πρωτοπόρους εργοδότες στο νησί!


22 507800 | hr@tryfontseriotis.comwww.tryfontseriotis.com