• Η Ομάδα Εθελοντών της Τράπεζας συνέβαλε στον καθαρισμό του Εθνικού Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας

Στις δράσεις της εκστρατείας «Let’s Do It Cyprus» συμμετείχε ενεργά η Ομάδα Εθελοντών της Ελληνικής Τράπεζας, συμβάλλοντας στον καθαρισμό του Εθνικού Δασικού Πάρκου της Αθαλάσσας.

Η Ελληνική Τράπεζα για ακόμα μια χρονιά στήριξε πολυπλεύρως τον θεσμό. Πέραν της χορηγίας που προσέφερε για να γίνει πραγματικότητα αυτή η εκστρατεία, η Ομάδα Εθελοντών της Τράπεζας με το σύνθημα #stoxerisou έλαβε μέρος στην εκδήλωση με στόχο να συμβάλει στην αλλαγή.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας διοργάνωσε εθελοντική δράση καθαρισμού του Εθνικού Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Οι δράσεις έγιναν στο πλαίσιο της στρατηγικής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικής Τράπεζας, στηρίζοντας για ακόμα μια φορά ενέργειες που στοχεύουν στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος και στην αειφόρο ανάπτυξη. Πρόσφατα, η Ομάδα Εθελοντών της Τράπεζας είχε πραγματοποιήσει καθαρισμό και στην ακτογραμμή της παραλίας του Ζυγίου.

Στην χώρα μας το Let’s Do It Cyprus, ενώνει πέραν των 40.000 ενεργών πολιτών με κύριο στόχο την απαλλαγή του νησιού από τα σκουπίδια, την εδραίωση του περιβαλλοντικού αισθήματος στην κοινωνία, την ενεργοποίηση των πολιτών μέσω του περιβαλλοντικού εθελοντισμού και την ενεργητική περιβαλλοντική εκπαίδευση στους μαθητές. Στην Κύπρο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together.