ConnectCorners σε όλες τις πόλεις και επιπλέον pop – up σε επιλεγμένα σημεία στήθηκαν με στόχο την εξοικείωση των πελατών στη χρήση των εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης.

Περισσότεροι από 200 πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας πέρασαν από το κατάστημά της στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου είχε στηθεί το πρώτο pop-up Connect Corner, και ενημερώθηκαν για τη χρήση και τις πολλαπλές λειτουργίες που έχουν στη διάθεσή τους, μέσω του Online Banking αλλά και των ΑΤΜ νέας γενιάς.

Το πρώτο pop- up Connect Corner παρέμεινε στο κατάστημα του Υπουργείου Οικονομικών για μια εβδομάδα, προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να εξοικειωθούν και να ενημερωθούν καλύτερα για τη χρήση των εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης (Web Banking, Hellenic Bank Mobile App, ΑΤΜ), ώστε να κάνουν τις συναλλαγές τους πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Σε αυτούς τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντός των καταστημάτων της Τράπεζας, οι πελάτες εκπαιδεύονται στη χρήση των πολλαπλών καναλιών. Μεταξύ άλλων, οι Meeters Greeters των καταστημάτων καθοδηγούν τους πελάτες σχετικά με τη χρήση υπηρεσιών όπως μεταφορές  χρημάτων, καταθέσεις και αναλήψεις από τις ΑΤΜ νέας γενιάς, την αποστολή χρημάτων μέσω Contact Pay και γενικότερα τη διαχείριση των λογαριασμών τους, ώστε να απολαμβάνουν 24/7 εξυπηρέτηση μέσω των εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους. Επίσης, ενημερώνονται ώστε να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά τις συναλλαγές τους, ακολουθώντας τις συμβουλές του Security Centre της Τράπεζας όπως την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Alerts (ειδοποιήσεων), και τη διαμόρφωση ορίων αγορών και ανάληψης, για να έχουν τον έλεγχο των κινήσεων στους λογαριασμούς τους.

Παράλληλα, ενημερώνονται για τα οφέλη του Μπλε, του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, μέσω του οποίου οι πελάτες επωφελούνται με επιστροφή χρημάτων από τις αγορές τους σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Ο επόμενος σταθμός του pop up Connect Corner ήταν το κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Αγλαντζιά, όπου και θα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2022, από τις 10 ως τις 21 του μήνα για να «ενώσει» ακόμα περισσότερους πελάτες με την εύκολη εξυπηρέτηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρα από τα Connect Corners έχουν επιστρέψει και τα εκπαιδευτικά απογεύματα με καφέ, κάθε Δευτέρα σε επιλεγμένα καταστήματα, σε όλες τις επαρχίες. Στόχος είναι και πάλι η εξοικείωση των πελατών με τα εναλλακτικά κανάλια και η χρήση αυτών με ασφάλεια.  Περισσότερες πληροφορίες www.hellenicbank.com/connect