Με την ευκαιρία της καινούργιας χρονιάς, η APS Cyprus παρουσιάζει τις τρεις από τις πιο εντυπωσιακές επαύλεις που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο της.

Πρώτη και σε αξία είναι η πολυτελής ανεξάρτητη έπαυλη, χτισμένη σε λόφο στα Λατσιά, με την συνολική έκταση του οικοπέδου να φτάνει τα 6.733 τ.μ., προσφέροντας προνομιακή θέα στις γύρω περιοχές.  Οι συνολικοί καλυμμένοι χώροι είναι 1.525τ.μ., με καλυμμένες βεράντες 234 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 107 τ.μ. και το εξωτερικό βοηθητικό κτήριο να φτάνει τα 41 τ.μ.

Το σπίτι χτίστηκε το 2004 και είναι σε άριστη κατάσταση συντήρησης, λόγω των πολυτελών και υψηλής ποιότητας υλικών. Αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια όλα με ιδιωτικό μπάνιο, βιβλιοθήκη, τρία τζάκια, ανελκυστήρα, μια μοναδική κουζίνα ενιαίου χώρου με τραπεζαρία και δυο καλυμμένες βεράντες. Παράλληλα, στο υπόγειο υπάρχει μια εντυπωσιακή θερμαινόμενη πισίνα 60 τ.μ. με σάουνα.

Εξωτερικά υπάρχει ένας υπέροχος διαμορφωμένος κήπος, περιμετρικά προστατευμένος από υψηλή περίφραξη και ηλεκτρικά ελεγχόμενες πόρτες, χώρο μπάρμπεκιου και ακόμα μια πισίνα 130 τ.μ. μαζί με χώρο στάθμευσης 6 συνολικά αυτοκινήτων.  Διαθέτει επίσης θησαυροφυλάκιο, κάμερες ασφαλείας, συναγερμούς πυρκαγιάς και δωμάτιο προσωπικού στο εξωτερικό βοηθητικό κτήριο.

Δεύτερη σε σειρά βρίσκεται η έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων σε οικόπεδο 1.043 τ.μ. στην Μουτταγιάκα, στη Λεμεσό. Αποτελείται από καθιστικό με τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με καθιστικό και αποθήκη. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, το κυρίως με ιδιωτικό μπάνιο και τα υπόλοιπα με ξεχωριστές τουαλέτες και ντους. Το υπόγειο αποτελείται από καλυμμένους χώρους στάθμευσης, λεβητοστάσιο, δωμάτιο υπηρεσίας με ντους, σάουνα, αίθουσα home cinema και άλλους βοηθητικούς χώρους. Ακόμη, διαθέτει εξωτερική πισίνα υπερχείλισης, χώρο μπάρμπεκιου σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Η έπαυλη έχει ολοκληρωθεί πριν δυο χρόνια και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ακόμα μια εντυπωσιακή έπαυλη της APS Cyprus βρίσκεται στη Νήσου, Λευκωσία. Πρόκειται για μια πολυτελή κατοικία με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, σε τεράστια έκταση γης των 2.779 τ.μ..

Η είσοδος προσφέρει μεγάλο χώρο υποδοχής που οδηγεί σε μια μεγάλη κουζίνα και πλυσταριό καθώς και γραφείο. Διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο ημιυπόγειο, με λεβητοστάσιο, τουαλέτες, δωμάτιο υπηρεσίας και αποδυτήρια με δύο ντους και μεγάλο ενιαίο χώρο γυμναστηρίου.

Εξωτερικά υπάρχει μεγάλος κήπος με βεράντες ιδανικές για δεξιώσεις, ο οποίος είναι προστατευόμενος από υψηλή περίφραξη περιμετρικά της έκτασης.  Διαθέτει επίσης εξωτερική πισίνα.

Βρείτε την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας στην APS Cyprus. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα της APS Cyprus: www.aps-cyprus.com