Μία ανεπανάληπτη καλοκαιρινή βραδιά, στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, έζησαν την Τρίτη 28 Ιουνίου όσοι βρέθηκαν στο Epic Street Fest, το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι του καλοκαιριού που αποτελεί πλέον θεσμό.

Με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, το πάρτι της Epic ανέβασε  παλμούς  χαρίζοντας  μία άκρως epic εμπειρία σε όλους, με μουσική από γνωστούς DJs, λαχταριστό street food και δροσιστικά cocktails.

Και επειδή Epic Street Fest χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται, η Epic μετέφερε το Epic Gaming Show στο χώρο δίνοντας την χαρά στους φίλους του gaming να παίξουν και να ανταγωνιστούν τον gaming expert της Epic, έχοντας την ευκαιρία να μπούνε σε κλήρωση και να διεκδικήσουν ένα PlayStation 5. Οι gamers ενημερώθηκαν ταυτόχρονα για τις δυνατότητες του Epic Fiber και πως θα ανεβάσουν το παιχνίδι τους σε άλλο επίπεδο με ταχύτητες μέχρι 1Gbps.

Το Epic Street Fest είχε για ακόμη μια φορά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

Η επιτυχία του Epic Street Fest ήταν πραγματικά πιο μεγάλη από ποτέ! Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

#epicstreetfest

Περισσότερα νέα εδώ