Ο CEO Brian Chesky αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι η ευκολία ενοικίασης ψηφιακών νομισμάτων ήταν το κύριο αίτημα φέτος. Στις 3 Ιανουαρίου, ο Τσέσκι ζήτησε από τους υποστηρικτές του στο Twitter ιδέες στο Airbnb.

Μετά τη λήψη μεγάλου αριθμού tweets, σκέφτηκε ότι τα κρυπτονομίσματα  ήταν ξεκάθαρα η κύρια ζήτηση. Στη δεύτερη θέση ήταν η πρόσκληση για πιο σαφείς χρεώσεις, στην τρίτη θέση ένα πρόγραμμα βραβείων για τους επισκέπτες, στην τέταρτη θέση η πρόσκληση για ανανεωμένες χρεώσεις καθαρισμού, τέλος, αναπτύχθηκε περαιτέρω η φροντίδα των πελατών.

Ο Chesky είπε ότι η Airbnb έχει χειριστεί 336 δισεκατομμύρια δολάρια σε δόσεις από το 2013 περίπου. Η Airbnb αναγνωρίζει επί του παρόντος δόσεις από Visa/MasterCard, Apple Pay/Google Pay και PayPal.

Τον Σεπτέμβριο, ο Chesky είπε στο Fox Business ότι η Airbnb είχε λάβει μερικές παρακλήσεις για δόσεις κρυπτονομισμάτων:

Παίρνουμε πολλές παρακλήσεις εδώ και αρκετό καιρό, δεν έχω κάτι να δηλώσω σήμερα.

Στο σημείο που η Airbnb άνοιξε στον κόσμο (IPO), ο οργανισμός είπε ότι αναμένει να προσαρμοστεί στις καινοτομίες αιχμής, για παράδειγμα, στην καινοτομία του blockchain και στις ψηφιακές μορφές χρημάτων για να παραμείνει αποτελεσματική αργότερα.

Είναι σημαντικό να δηλωθεί ότι ο Διευθύνων σύμβουλος της Coinbase, Brian Armstrong, ένας από τα πιο πλούσια άτομα στον πλανήτη, είναι προηγούμενος εκπρόσωπος της Airbnb.

Πηγή: moneypro.gr