Η Unicars έχει προετοιμαστεί για την νέα εποχή που ξεκίνησε στην αυτοκίνηση. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η ψηφιοποίηση είναι οι νέες πραγματικότητες που θα κυριαρχήσουν στην αγορά του αυτοκινήτου για τα επόμενα χρόνια.
Η εταιρεία εγκαίρως διαμόρφωσε την στρατηγική της και με γρήγορα βήματα προχώρησε στην εφαρμογή της. Ξεκινώντας από την δημιουργία του πρώτου After Sales Hub στην Λευκωσία και εν συνεχεία ψηφιοποιώντας τόσο την επαφή της με τους καταναλωτές (Unicars 4All Virtual Showroom, Online Service Booking, Chat Bot κα.) όσο και τις εσωτερικές της λειτουργίες, απέδειξε εμπράκτως την δυναμική της αλλά και την αποφασιστικότητα της να είναι εκείνη που θα οδηγήσει την κυπριακή αγορά στην νέα εποχή.
Σε αυτό το πλαίσιο και προκειμένου να γίνει η λειτουργία της εταιρείας ακόμα πιο αποτελεσματική και άμεση προς όφελος του πελάτη, από την 1η Μαρτίου, ο κύριος Πόλυς Πολυδώρου αναλαμβάνει την θέση του Chief Operating Officer έχοντας την ευθύνη των τμημάτων πωλήσεων αυτοκινήτων και After Sales. Η πολύχρονη εμπειρία του κύριου Πολυδώρου σε θέσεις ευθύνης στην Unicars αλλά και γενικότερα στην αγορά του αυτοκινήτου αποτελεί το καλύτερο εφόδιο για την επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δείτε νεότερα της Unicars στην ιστοσελίδα www.unicars.com