• Νέος λιτός, σχεδιασμός, έμφαση στην ασφάλεια και οικολογικό βιοδιασπώμενο υλικό για την καινούρια σειρά καρτών Mastercard & Visa της Ελληνικής Τράπεζας

 

Τις νέες οικολογικές τους κάρτες θα κρατήσουν σύντομα στα χέρια τους οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας. Η συλλογή καρτών της Τράπεζας ανανεώνεται και ο νέος σχεδιασμός με λιτές γραμμές ακολουθεί τις αισθητικές απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής, πετυχαίνοντας ένα φρέσκο και μίνιμαλ αποτέλεσμα.

Οι νέες κάρτες Mastercard και Visa θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τις 25 Οκτωβρίου 2021 σε νέους πελάτες και σταδιακά στους πελάτες που η κάρτα τους χρειάζεται ανανέωση ή αντικατάσταση. Όλες οι κάρτες Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας θα είναι κατασκευασμένες από βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, για την παραγωγή του οποίου απαιτείται 82% λιγότερο PVC. Τον  επόμενο χρόνο θα ακολουθήσουν και οι βιοδιασπώμενες κάρτες Visa.

Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και ιδιωτικότητα του πελάτη προνοεί ότι ο 16ψήφιος αριθμός της κάρτας θα μετακινηθεί και θα εκτυπώνεται πλέον διακριτικά στο πίσω μέρος αυτής.

Η προστασία του περιβάλλοντος καθοδηγεί διαχρονικά κάθε πτυχή λειτουργίας της Ελληνικής Τράπεζας που εφαρμόζει βιώσιμες πρακτικές, χρηματοδοτεί «πράσινες» επιχειρήσεις και συμμετέχει σε σειρά πράσινων πρωτοβουλιών και δράσεων. Η Ελληνική Τράπεζα ήταν η πρώτη τράπεζα στην Κύπρου που εντάχθηκε στο Priceless Planet Coalition, μια περιβαλλοντική πρωτοβουλία υπό την αιγίδα της Mastercard, στην οποία συμμετέχουν κορυφαία τραπεζικά ιδρύματα από όλο τον κόσμο και σε αυτό το πλαίσιο προχωρά με την  έκδοση οικολογικών καρτών

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν την κάρτα τους με το κινητό τους και να πραγματοποιούν εύκολα και ανέπαφα τις πληρωμές τους μέσω του μέσω του Hellenic Bank Wallet ή του Apple Pay, μετατρέποντας στην ουσία το κινητό τους σε πορτοφόλι.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hellenicbank.com