Οι Εκδόσεις Ευγνώμων με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την κυκλοφορία του βιβλίου
“Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή”. Συγγραφέας του παρόντος βιβλίου είναι η Γιώτα
Ροζάνα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που έχει γραφτεί με πολλή αγάπη από τη συγγραφέα και
απευθύνεται στις γυναίκες της γενιάς μας. Αποτελεί έναν οδηγό – σύμβουλο, ώστε να
μπορέσει η σύγχρονη γυναίκα να εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιοτικά ζωή σε όλα τα
επίπεδα. Το αξίζει, άλλωστε.

Περίληψη του βιβλίου:
Πεταλούδα. Ένα σύμβολο αναγέννησης, ευτυχίας και χαράς. Μια ύπαρξη που αλλάζει τόσο πολύ μετά τη γέννησή της. Ιδιαίτερη, όμορφη, αιθέρια και ελεύθερη. Τόσο αξιοθαύμαστη. Χρειάζεται χρόνο και αγώνα για να μεταμορφωθεί από κάμπια σε πεταλούδα, όμως αξίζει πραγματικά. Κι εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα με απίστευτη δύναμη και μοναδική δυναμική. Μπορούμε να μεταμορφωνόμαστε και να ξεδιπλώνουμε τα πανέμορφα φτερά μας. Η παρουσία μας είναι γεμάτη φως και χρώματα.
Με τους πολλαπλούς, δύσκολους ρόλους μας, τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τη
μονοτονία της ρουτίνας ξεχνάμε πολλές φορές τα γνωστά, τα ευνόητα και απλά. Χρειαζόμαστε μία υπενθύμιση, μία παρακίνηση. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνουν «Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή».
Διάβασέ τα. Κράτησε ό,τι σου αρέσει και ό,τι σε βοηθάει. Υιοθέτησε κι εφάρμοσέ τα. Μπορείς! Κοίταξε εκεί. Μία πεταλούδα σου γνέφει να την ακολουθήσεις… γιατί σου αξίζει να φτάσεις όπου ονειρεύεσαι και αγαπάς. Μην αργείς! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον σύνδεσμο
https://ekdoseis-evgnomon.com/product/ta-10-sos-gia-mia-kalyteri-zoi/

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα Γιώτα Ροζάνα
Γεννήθηκε στη Λιβαδειά Βοιωτίας, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο. Σπούδασε Ιατρική και μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σπουδών και ειδίκευσης, ξεκίνησε την καριέρα της ως Πνευμονολόγος, αρχικά στην πατρίδα της και εν συνεχεία στη Λευκωσία, στην Κύπρο, όπου ζει από το 2011 με τον σύζυγο και τη μονάκριβη κόρη της.
Ποτέ δεν έκρυψα την καλλιτεχνική μου φλέβα. Λάτρης του μπαλέτου, της κλασσικής μουσικής και της δημιουργίας, που αρχικά εξέφρασα μέσα από το χειροποίητο κόσμημα, δεν μπόρεσα να μείνω εγκλωβισμένη στην ιατρική μου ιδιότητα.
Η αγάπη μου για έκφραση και δημιουργία παραμόνευε επί χρόνια κλεισμένη σε μια γωνιά της καρδιάς μου. Κάποια στιγμή, μια μικρή φλόγα άρχισε να ζεσταίνει και να φωτίζει την ιδέα της δημιουργίας ενός δικού μου κόσμου!

Του Angelsworld, του blog που δημιούργησα με μεράκι και πάθος.
Δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αυτές τις λέξεις, αν δεν ένιωθα αυτή την αγωνία που με
πιάνει, αυτή την «Έκτακτη συστολή». Την ονόμασα έτσι γιατί είναι κάτι σαν ένα φτερούγισμα στο στήθος. Αυτό που κάνει η καρδιά σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις. Να γράψεις, να φτιάξεις, να εκφράσεις τέλος πάντων ό,τι ξεπηδάει από την ψυχή σου.
Το παθαίνω συχνά. Νομίζω δεν είμαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλοι ρομαντικοί ή απλά φιλόδοξοι ή πιο απλά διψασμένοι. Είμαστε όλοι τρελοί ή τρελαμένοι, με την καλή έννοια. Τους ανακαλύπτω σιγά-σιγά. Προσπαθώ να κάνω κι εσάς τους γνωστικούς ή λιγότερο τρελούς, να μοιραστείτε το πάθος μου. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι λοιπόν!
Facebook
Instagram
H ομάδα του Angelworld


Εκδόσεις Ευγνώμων
Σπετσών 1, Κοκκινοτριμιθιά, 2660, Λευκωσία
Website: www.ekdoseis-evgnomon.com  E-mail: info@ekdoseis-evgnomon.com