Το Mall of Cyprus και το Υφυπουργείο Τουρισμού, σας προσκαλούν να μοιραστείτε την αγάπη σας για το νησί μας, σε μια εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις, διασκέδαση και εκπλήξεις!

Φέτος, την εβδομάδα γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, το Mall of Cyprus ενώνει δυνάμεις με το Υφυπουργείο Τουρισμού για να γιορτάσουν την αγάπη για την Κύπρο και να προωθήσουν το νησί μας ως προορισμό για όλους. Μαζί, μέσω του event Share your Love for Cyprus’, δίνουν στους επισκέπτες του Mall την ευκαιρία να μοιραστούν όλους τους λόγους που αγαπούν την Κύπρο και να κερδίσουν δώρα – εμπειρίες στο υπέροχό μας νησί.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 13 Φεβρουαρίου στην πλατεία της Εισόδου 2 στο ισόγειο. Εκεί οι επισκέπτες του Mall of Cyprus, θα βρουν κάρτες σε σχήμα καρδιάς, πάνω στις οποίες θα μπορούν να γράψουν τους λόγους που αγαπούν την Κύπρο και να τις τοποθετήσουν στο ειδικά διαμορφωμένο display με σχήμα καρδιάς, συγκεντρώνοντας έτσι όμορφα μηνύματα ευγνωμοσύνης και αγάπης.

Ταυτόχρονα, όλοι όσοι επιθυμούν, μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες στον λογαριασμό τους στο Instagram χρησιμοποιώντας το #visitcyprus και εξηγώντας γιατί αγαπούν την συγκεκριμένη εικόνα από το νησί μας! Οι πιο ωραίες και ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις θα δημοσιευτούν στην συνέχεια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Υφυπουργείου Τουρισμού!

Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου

Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό όπου συμπληρώνοντας ένα κουπόνι, θα μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα όπως διαμονή σε αγροτουριστικά καταλύματα, εμπλουτισμένη με δραστηριότητες όπως wine tasting, θεραπείες spa σε κέντρα ευεξίας, γεύμα σε εστιατόρια πιστοποιημένα με το πρότυπο Taste Cyprus και άλλα πολλά!

Παράλληλα, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να απολαύσουν Live Links από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Σφαίρα (12μμ-2μμ) και Kiss Fm ( 3μμ – 5μμ ), ενώ την Κυριακή 19/2 οι ρυθμοί θα ανεβούν ακόμη περισσότερο με ένα 6ωρο Live DJ Set.

Επίσης, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του Mall of Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τα πιο κάτω εργαστήρια :

Εργαστήρια 18/2    12-2μμ &   3-5μμ
Κατασκευή κεριών από φύλλο κηρήθρας
Διακόσμηση τσάντας (tote bag) με ανακυκλώσιμα υλικά
Χειροποίητα σκουλαρίκια από πολυμερικό πηλό
Κατασκευή σελιδοδείκτη αγάπης

Εργαστήρια 19/2    12-2μμ    &  3-5μμ
Υφαντική
Κατασκευή κεριών από φύλλο κηρήθρας

Διακόσμηση τσάντας (tote bag) με ανακυκλώσιμα υλικά
Χειροποίητα σκουλαρίκια από πολυμερικό πηλό

Ας διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, την αγάπη μας για την Κύπρο, τις ομορφιές της και τις αμέτρητες εμπειρίες της!

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο https://mallofcyprus.com/el/share-your-love-for-cyprus/

Περισσότερα νέα εδώ