Με γνώμονα την παροχή βοήθειας στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου, Μικροί Ήρωες και Unicars ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό δημιουργώντας την υπηρεσία μεταφοράς με ένα Skoda Kodiaq.

Το ίδρυμα Μικροί Ήρωες μαζί με την Unicars ξεκινούν την συνεργασία τους για την εξυπηρέτηση των συγγενών και των παιδιών που βρίσκονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου με την απόκτηση ενός Skoda Kodiaq.

Με την συνεργασία αυτή, δίδεται η ευκαιρία σε όσους έχουν ανάγκη να μετακινούνται με το αυτοκίνητο του Ιδρύματος Μικροί Ήρωες, χωρίς καμία απολύτως χρέωση, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 99200908.

Με το αυτοκίνητο αυτό, θα μεταφέρονται επίσης οι συγγενείς και τα παιδιά που δεν μπορούν να μεταβούν στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου, στους διεθνείς αερολιμένες της χώρας προκειμένου να μεταβαίνουν στο εξωτερικό ή σε άλλες υπηρεσίες.

Η Unicars, πιστή στις αρχές της αναφορικά με την διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Ιδρύματος για την προμήθεια ενός αυτοκινήτου, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών μεταφοράς των παιδιών και των οικογενειών τους. Η CEO της Unicars, κυρία Χριστιάννα Διογένους δήλωσε σχετικά: η στήριξη τόσο της κοινωνίας όσο και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων είναι αδιαπραγμάτευτη στον αξιακό χάρτη της Unicars. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όπου οι κοινωνία και οι συνάνθρωποι μας είναι σε πραγματική ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες είναι ένας φιλανθρωπικός Οργανισμός, ο οποίος ξεκίνησε την δράση του ως πρωτοβουλία με εμπνευστή τον Λουκά Φουρλά το 2017 και στοχεύει στην ψυχολογική και κυρίως στην οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία και νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου ή βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία.

Περισσότερα Inspiration νέα εδώ