Η διαμονή στις παράκτιες περιοχές της Κύπρου έχει πολλά οφέλη, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά είναι η ζωή ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Έρευνες διαπιστώνουν ότι όσοι ζουν δίπλα στη θάλασσα έχουν καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία ενώ αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι το μπλε χρώμα σχετίζεται με συναισθήματα ηρεμίας και γαλήνης.

Έχοντας αυτό υπόψη, δεν είναι τυχαίο ότι τα αναπτυξιακά έργα του Ομίλου Λεπτού στην Πάφο με τις κορυφαίες πωλήσεις, είναι αυτά που βρίσκονται κατά μήκος του ‘Golden Mile’, μιας ‘χρυσής’ παραθαλάσσιας ακτογραμμής που ξεκινά από την Κάτω Πάφο και καταλήγει στον Κόλπο των Κοραλλιών.

Μερικές από τις πιο περιζήτητες παραθαλάσσιες επαύλεις του Ομίλου Λεπτού είναι αυτές που βρίσκονται στο ‘Golden Mile’, πιο συγκεκριμένα στο: Apollo Beach Villas, Poseidon Beach Villas, Armonia Beach Villas, Kissonerga Beach Villas I & II, Coral Bay Villas, Iasonas Villas & Coral Seas Villas.

Η πολυτελής παραθαλάσσια ανάπτυξη του ‘Golden Mile’ διαθέτει επαύλεις με ιδιωτικές πισίνες, όμορφα διαμορφωμένους κήπους, μεγάλες βεράντες και τεράστιους εξωτερικούς χώρους, σύγχρονη και έξυπνη τεχνολογία και λειτουργική συνδεσιμότητα.

Κάθε έπαυλη προσφέρει μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και φινίρισμα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τις πολλαπλές εγκαταστάσεις και ανέσεις υψηλών προδιαγραφών. Η θέα της θάλασσας είναι πραγματικά εντυπωσιακή καθώς το μπλε, το πράσινο και το τιρκουάζ συνδυάζονται αρμονικά με τη χρυσή ηλιόλουστη ακτογραμμή.

H ατελείωτη ηλιοφάνεια, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και η άγρια φυσική ομορφιά είναι επίσης αξιοζήλευτα. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η περιοχή προσελκύει πάρα πολλούς επισκέπτες, άλλους περιπατητές, άλλους με βάρκες και κότερα ή και κάποιους να κάνουν περιοδείες ακόμη και με ελικόπτερο .

Το ‘Golden Mile’είναι ένα επάξιο όνομα και σωστός χαρακτηρισμός για αυτή την πραγματικά μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα. Το όραμα του Ομίλου Λεπτού μαζί με το βάρος του ονόματος του, δικαιολογεί το πάθος του για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία αλλά και την μεγάλη ευαισθησία του για την διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.

 

Περισσότερα Business νέα εδώ