Η ηλεκτροκίνηση είναι το παρόν αλλά και το μέλλον! Η Unicars, ως πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο της αυτοκίνησης και διαθέτοντας την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, παρέχει σε όλους την δυνατότητα να αποκτήσουν τώρα το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και με 5 χρόνια δωρεάν συντήρηση!

Κάνοντας τη πράσινη βιωσιμότητα βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας της, η UNICARS προσφέρει σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν το ηλεκτρικό τους μέλλον ΣΗΜΕΡΑ, την δυνατότητα να αποκτήσουν τα κορυφαία all-electric μοντέλα της συνδυάζοντας με την κρατική χορηγία με μέγιστο όφελος τα Volkswagen ID. 3 & ID.4 έως 12.000€, το Audi Q4 e-tron έως 15.000€ και το SKODA Enyaq iV έως 13.000€

Έχοντας δημιουργήσει εγκαίρως τις κατάλληλες υποδομές σε όλες τις εγκαταστάσεις της και εκπαιδεύσει άριστα το προσωπικό ώστε να έχει την εξειδικευμένη τεχνογνωσία, η UNICARS είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για κάθε καταναλωτή που θέλει να μπει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, οδηγώντας μαζί τους νέες μοναδικές ιστορίες.

Επισκέψου τους εκθεσιακούς χώρους της Unicars, διαμόρφωσε το δικό σου all-electric αυτοκίνητο και ξεκίνα το μέλλον σου με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Unicars. For an all-electric future.