Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου 2021 το Συνέδριο «Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο» στο πλαίσιο του «The Cyprus SMEs Project», που στηρίζει η Epic ως Partner. Το Συνέδριο είχε ως στόχο να παρέχει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα που απασχολούν τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου.

Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic, ο οποίος στηρίζει τις κυπριακές επιχειρήσεις και την εξέλιξη τους προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες τόσο για τις τηλεπικοινωνιακές όσο και για τις ICT ανάγκες τους, ήταν παρών για να συζητήσει μαζί με τις ΜΜΕ για τα σημερινά προβλήματα και ανάγκες τους, καθώς και να λύσει απορίες τους.

Στη δική του παρουσίαση κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο Chief Commercial Officer της Epic, Μισιέλ Σιεϊπάν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημαντικότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού και στην αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τρόπο που να γίνεται αισθητή και η μείωση στα λειτουργικά τους έξοδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό, είναι οι όποιες κινήσεις να γίνουν σε συνεργασία με αξιόπιστους οργανισμούς, με πολύχρονη πείρα, οι οποίοι να μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις βάσει των ιδιαίτερων αναγκών της κάθε επιχείρησης.

Ο κ. Σιεϊπάν σημείωσε: «Θέλοντας να είμαστε πλάι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέρουμε ιδανικές και ευέλικτες λύσεις, σχεδιασμένες συγκεκριμένα για αυτές με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας τους. Στην Epic παρέχουμε στην επιχείρηση σας τα εργαλεία που συνδυάζουν απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών κινητής και την υπεροχή που προσφέρει η συνδεσιμότητα μέσω Fiber, μαζί με υπηρεσίες φωνής και δεδομένων τελευταίας τεχνολογίας σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο».

Η Ρεγγίνα Κοζεντίνου, B2B & ICT Product Coordinator της Epic, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες λύσεις που προσφέρει η Epic για επιχειρήσεις όπως το Epic Business Double Play που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση internet & τηλεφωνίας που αφορά ευέλικτες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου (Cloud Business Telephony), με μηδενική αρχική επένδυση και μια ενιαία τιμή για γρήγορη διασύνδεση, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & σύγχρονες τηλεφωνικές συσκευές. Πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία παρέχει απεριόριστες δυνατότητες και εργαλεία για την ψηφιακή μεταμόρφωση των επιχειρήσεων. Αναφορά έγινε επίσης και στο Fiber Business Internet που προσφέρει η Epic, το οποίο παρέχει σύνδεση Fiber, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, σε επιχειρήσεις με όλα τα γνωστά του οφέλη όπως αξιοπιστία, ταχύτητα, εξοικονόμηση ενέργειας, μηδενική απώλεια δεδομένων και ευελιξία.

Η Business Senior Manager της Epic, Ηλέκτρα Γεωργίου, επικεντρώθηκε στη σημασία που έχει για την οποιαδήποτε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, η παροχή ενός καλού και αξιόπιστου τμήματος εξυπηρέτησης, όπως αυτό της Epic. Όπως ανέφερε: «Προσφέρουμε επιλεκτικά προϊόντα και για πολύ μικρές επιχειρήσεις. Οι επιχειρηματικοί σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας μαζί με τους τεχνικούς συμβούλους διερευνούν τις ανάγκες της επιχείρησης και προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες σε αυτήν με απώτερο στόχο την καλύτερη λειτουργία και την αύξηση της αποδοτικότητας. Κάθε συνδυασμός είναι δυνατός χωρίς τον περιορισμό συγκεκριμένων πακέτων».

Με το Νο1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο, το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών με ταχύτητες που φθάνουν το 1Gbps, τις τεχνολογικές λύσεις υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα από προσωπικούς επιχειρηματικούς σύμβουλους που βρίσκονται δίπλα στους πελάτες κάθε στιγμή, η Epic έχει αποδείξει ότι αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

Μέσα από το «The Cyprus SMEs Project», η Epic, με την ενεργή συμβολή της, επιδιώκει να στηρίξει έμπρακτα τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών του πολυβραβευμένου δικτύου της.

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.