Παρουσίαση του βιβλίου συλλογής ποιημάτων «Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου», της Συγγραφέως και ποιήτριας Γεωργίας Ευστρατίου, διοργανώνει η Gallery Elements. Η παρουσίαση θα γίνει στη καρδιά της Λάρνακας, στη gallery Elements την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στις 19:30.

Τα έργα μαζί με το βιβλίο θα παραμείνουν στον εκθεσιακό χώρο ΕΛΕΜΕΝΤΣ μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021.

Η βιβλιοπαρουσίαση περιλαμβάνει την τιμητική παρουσία των καλλιτεχνών Άντρη Καρπασίτη, Χρήστος Δράκου, Έλενα Ρουσή, Φλορίν Κομάν, Κυριάκος Κωστή, Μαρία Παναγιώτου, και Νόνα Μιχαήλ. Οι καλλιτέχνες θα εμπνευστούν από τους στίχους του βιβλίου και θα δώσουν εικόνα και μορφή στην ωμότητα των λέξεων.

Το βιβλίο «Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου» είναι μια συλλογή ποιημάτων εμπνευσμένων από τη ζωή, των έρωτα και τα ναρκωτικά.

Η Γεωργία Ευστρατίου γεννήθηκε στην Κύπρο και σπούδασε Διοίκηση ξενοδοχείου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει εργαστεί κατά τη διάρκεια των σπουδών της σε τουριστικό ποταμόπλοιο κάτι που της έδωσε την ευκαιρία, να ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Με τη συγγραφή άρχισε να ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Στη ποίηση είχε πάντοτε ιδιαίτερη αδυναμία και η πρώτη της επίσημη έκδοση βιβλίου, είναι μια συλλογή ποιημάτων με τίτλο «Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου».