Δυναμική παρουσία κατέγραψε η Ελληνική Τράπεζα στον αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One 2022, που επέστρεψε φέτος με φυσική παρουσία του κοινού, μετά από δυο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας οπότε πραγματοποιούταν σε virtual μορφή.

O αγώνας δρόμου, που κατέγραψε μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή του κοινού, διεξάχθηκε για έβδομη χρονιά την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και περιλάμβανε ημιμαραθώνιο δρόμο 21χλμ, εταιρικό δρόμο 5χλμ, ατομικό δρόμο 5χλμ και δρόμο 1χλμ για παιδιά, αλλά και μεγάλους.

Η Ελληνική Τράπεζα, όχι μόνο στήριξε ως ένας από τους τρεις μεγάλους χορηγούς τη διοργάνωση, αλλά ξεχώρισε και για τις αγωνιστικές επιδόσεις της. Ειδικότερα, η ομάδα εθελοντών της Ελληνικής Τράπεζας διακρίθηκε στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5 χλμ, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση!

Η διοργάνωση Run as One εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» που στοχεύει στην προώθηση της ισορροπημένης διατροφής, αναδεικνύοντας τη σημασίας της συστηματικής άσκησης από την παιδική ηλικία. Στόχος του προγράμματος είναι να συνεχίσει να δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά 9-12 χρόνων να επισκεφθούν μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, προκειμένου να αποκτήσουν δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση του αγώνα διατέθηκαν για τους σκοπούς του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία».

Η Ελληνική Τράπεζα στήριξε ως βασικός χορηγός τη φετινή διοργάνωση, θέλοντας να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια και στην επιτυχία του προγράμματος. Η στήριξή του εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της Στρατηγικής ESG της Τράπεζας (Περιβάλλον, Κοινωνία και Διακυβέρνηση), καθώς τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας.

Περισσότερα Inspiration νέα εδώ