Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση για την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από τη δημιουργία της, η Cupra προέβη σε σημαντικές ανακοινώσεις όσον αφορά το μέλλον της. Κύρια στοιχεία το CUPRA X 2 και το Metahype που αποτελούν το φιλόδοξο όραμά της για το 2022.

Πιο συγκεκριμένα, η μάρκα ανακοίνωσε ότι δύο νέα μοντέλα της θα προστεθούν στην γκάμα της, ενώ επίσης θα μεταφέρει τις συναισθηματικές της εμπειρίες σε έναν εντελώς νέο χώρο με την κυκλοφορία του Metahype, μιας νέας συνεργατικής πλατφόρμας στο metaverse. Παράλληλα, η CUPRA σκοπεύει επίσης να διπλασιάσει το παγκόσμιο δίκτυο CUPRA Masters και CUPRA City Garages, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά σε περισσότερα μέλη της οικογένειας CUPRA σε όλο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση των δυο νέων προσθηκών CUPRA θα ανεβάσει τη γκάμα της στα τέσσερα μοντέλα. Αυτό θα γίνει το 2024 με το CUPRA Tavascan, το δεύτερο 100% ηλεκτροκίνητο όχημα της μάρκας μετά το CUPRA Born, και θα ακολουθήσει το 2025 με ακόμα ένα ηλεκτρικό εμπνευσμένο από το πρωτότυπο UrbanRebel.

Τα μοναδικά συναισθήματα που βρίσκονται στην καρδιά της CUPRA θα υπάρχουν σε έναν εντελώς νέο χώρο καθώς η μάρκα εισέρχεται στο metaverse. Το Metahype, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη VISYON, μια βραβευμένη εταιρεία και μέλος του Ομίλου Mediapro. Ξεκινώντας με επώνυμα brands από τον κόσμο της μουσικής και της ψυχαγωγίας, όπως η Primavera Sound και η UBEAT, η CUPRA θα συνεργαστεί με διάφορα άτομα από διάφορους τομείς για να εμπνεύσει τη νέα γενιά. Μιλώντας με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη μελλοντολόγο και Chief Metaverse Officer Cathy Hackl, αποκάλυψε ότι τα επώνυμα brands καθώς και οι ιδιώτες θα μπορούν να επιδεικνύουν καλλιτεχνικό υλικό όπως NFT, να προβάλλουν ψηφιακά και φυσικά προϊόντα και να μεταδίδουν περιεχόμενο στο Metahype.
Τέλος, η CUPRA έδωσε επίσης μια γεύση από έναν εντελώς νέο τρόπο αγώνων ταχύτητας, συνδυάζοντας τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο. Πρόκειται για την εμπειρία CUPRA2.

Πριν από την κυκλοφορία του CUPRA2 Experience, η CUPRA θα δημοπρατήσει το πρώτο NFT του UrbanRebel. Ο νέος ιδιοκτήτης του θα έχει την ευκαιρία να είναι ένας από τους πρώτους πιλότους του CUPRA2 Experience.

Με το λανσάρισμα του Metahype, του CUPRA2 Experience και με δύο νέα μοντέλα στον ορίζοντα, η CUPRA γιορτάζει την 4η επέτειό της δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό για τη μάρκα