Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων για να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, η Epic έχει λανσάρει το νέο επιχειρηματικό πακέτο Business Double Play.

Με το νέο πακέτο, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από λειτουργίες ενός πλήρους τηλεφωνικού κέντρου καλύπτοντας ακόμα καλύτερα τις ανάγκες τους για διαδίκτυο και σταθερή τηλεφωνία, αυξάνοντας την αποδοτικότητα της λειτουργίας τους και μειώνοντας παράλληλα τις δαπάνες τους.

Το Business Double Play από την Epic είναι ιδανικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν γρήγορη σύνδεση στο internet μέχρι 250Mbps σε συνδυασμό με λειτουργίες ενός τηλεφωνικού κέντρου που μεταξύ άλλων προσφέρει υπηρεσίες όπως:

  • μεταφορά κλήσης
  • φωνοκιβώτιο
  • εσωτερικούς τηλεφωνικούς αριθμούς για ενδοεπικοινωνία
  • εμφάνιση ενός κεντρικού αριθμού στις εξερχόμενες κλήσεις
  • υπηρεσία «Do Not Disturb»
  • αναμονή και προώθηση κλήσης
  • υπηρεσία τηλεδιάσκεψης και άλλα.

Το Epic Business Double Play, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μικρή ή μεσαία επιχείρηση να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητα μέχρι 250Μbps, σταθερή τηλεφωνία και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, κάνοντας ταυτόχρονα ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Όλα με ένα εξαιρετικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο και χωρίς κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης.

Η Epic συνεχίζει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να δίνει αξία στους συνδρομητές της, αναβαθμίζοντας την εμπειρία επικοινωνίας με τις καλύτερες υπηρεσίες, σε ένα άριστο συσχετισμό ποιότητας/τιμής. Η σχέση με τον πελάτη περνά σε άλλο επίπεδο καθώς με τη συνεχή εξυπηρέτηση πελατών που παρέχει το αρμόδιο τμήμα της Epic, μπορεί να επιλυθεί η κάθε απορία και να διασαφηνιστεί το καθετί που αφορά την υπηρεσία.

Η εμπιστοσύνη, εξειδίκευση, καινοτομία και πρωτοπορία που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες της Epic είναι τα βασικά στοιχεία που τοποθετούν την εταιρεία στην κορυφή της αξιοπιστίας.

Εξάλλου οι επαναλαμβανόμενες βραβεύσεις για το δίκτυο κινητής της Epic, από τους δύο παγκόσμια αναγνωρισμένους οργανισμούς Ookla και umlaut, που την κατέστησαν ως το Νο1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο, πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η Epic, η οποία πιστή στην αρχική της δέσμευση, εξακολουθεί να προσφέρει ένα εξαιρετικό δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο Business Double Play επισκεφθείτε www.epic.com.cy/business

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.