Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το Πτυχίο Λογιστικής, Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών του οποίου ένας Κύπριος φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πλήρη υποτροφία προσφορά της Τράπεζας AstroBank Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο θα δέχεται κανονικά τις αιτήσεις για το νέο κύκλο σπουδών που ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου 2021 δια ζώσης στην Πανεπιστημιούπολη του στην Πάφο. Ο φοιτητής που θα πληροί όλα τα κριτήρια της υποτροφίας θα επωφεληθεί από 100% έκπτωση στα δίδακτρα του πρώτου χρόνου σπουδών.

Το Τμήμα Εισδοχής του Πανεπιστημίου βρίσκεται στην διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε πληροφορίες και βοήθεια χρειαστεί στην διαδικασία αίτησης εισαγωγής. Το Πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, εντάσσεται στα πλαίσια της Κρατικής φοιτητικής χορηγίας και οι απόφοιτοι επωφελούνται από μέχρι 9 αναγνωρισμένες εξαιρέσεις μαθημάτων για τα επαγγελματικά σώματα ACA/ACCA. Οι φοιτητές παίρνουν 2 πτυχία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Middlesex University της Αγγλίας.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.