Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Limassol Del Mar, η Διοίκηση και το Προσωπικό του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός παρακολούθησαν την πρώτη εσωτερική παρουσίαση του έργου  την περασμένη εβδομάδα. Η κομψή εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς από τους υπαλλήλους του Ομίλου να εξοικειωθούν με τα μοναδικά πλεονεκτήματα της ανάπτυξης, μια συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός και του Ομίλου D. Zavos .

Ο κ. Παντελής Λεπτός, συμπρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την πολύτιμη συμβολή και υποστήριξή τους τα τελευταία χρόνια, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση ενός ονείρου. «Όλα τα μέλη του Ομίλου Leptos συνέβαλαν στην επιτυχία του Limassol Del Mar», είπε ο κ. Παντελής Λεπτός.

Στην ομιλία του, ο κ. Παντελής Λεπτός περιέγραψε τι σημαίνει να είσαι μέρος ενός τόσο σημαντικού έργου. «Το Limassol Del Mar έχει σίγουρα ανεβάσει τον πήχη για την ποιότητα και τις κατασκευές ακινήτων στην Κύπρο. Το αποτέλεσμα δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτό που μπορεί να πετύχουμε όταν δουλεύουμε ομαδικά», δήλωσε. «Εκτός από τις ικανότητες και την επιτυχία του Ομίλου στην ανάπτυξη έργων αυτού του μεγέθους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην οικονομία της Κύπρου, το υποκείμενο μήνυμα είναι σαφές ότι η Κύπρος μπορεί να πετύχει τα πάντα!»

Το Limassol Del Mar είναι μια παγκόσμιας κλάσης παραθαλάσσια ανάπτυξη που αποτελείται από υπερσύγχρονες κατοικίες, διακοσμημένες από τον Διεθνής φήμης σχεδιαστή Gianfranco Ferré, 5αστερες εγκαταστάσεις καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια με απέραντη θέα στη Μεσόγειο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Limassol Del Mar, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.limassoldelmar.com