Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η Anytime της Interamerican, διοργάνωσε μια σημαντική ημερίδα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, αφιερωμένη στη σημαντικότητα της οδικής ασφάλειας και στη σημασία της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων. H εκδήλωση, η οποία είχε τίτλο «Οι αριθμοί αλλάζουν» προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι αρμόδιων και θεσμικών φορέων, μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και συνεργάτες της Anytime.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του CEO του Ομίλου Interamerican, Γιάννη Καντώρου, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στις τρέχουσες εξελίξεις, στις προκλήσεις και ευκαιρίες που αναδύονται στο σύγχρονο περιβάλλον και πώς μπορεί να ανταποκριθεί ο ασφαλιστικός κλάδος ενσωματώνοντας στο επιχειρηματικό τους DNA, αρχές Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, η Μυρτώ Περάτη, Επικεφαλής της Anytime Κύπρου, εστίασε στο σημαντικό θέμα που απασχολεί την Κυπριακή κοινωνία, παρουσιάζοντας επίσημα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Κύπρου για το έτος 2021 από τα δεδομένα της Αστυνομίας Κύπρου, απαριθμώντας συνολικά 422 σοβαρά ατυχήματα, 446 τραυματισμούς και 45 θανάτους στην άσφαλτο.

Με αφορμή τα παραπάνω στοιχεία και με όχημα την εκστρατεία «Οι αριθμοί αλλάζουν», στόχος της Anytime Κύπρου, όπως ανέφερε και η κα Περάτη, είναι η δημιουργία οδικής κουλτούρας και η ευαισθητοποίηση κοινού και φορέων, ώστε αυτοί οι αριθμοί να μειωθούν και φορείς, πολίτες και εταιρίες να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε τα ατυχήματα στο δρόμο να αποτελούν παρελθόν.

Στη συνέχεια η κα Περάτη, συνεχίζοντας και ενισχύοντας και τα στοιχεία της ομιλίας του Γιάννη Καντώρου, ανέδειξε περαιτέρω δεδομένα της καμπάνιας Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, πρώτο πυλώνα της οποίας αποτελεί η οδική ασφάλεια και παρουσίασε τους υποστηρικτές της καμπάνιας, δύο συνανθρώπους μας οι οποίοι είχαν εμπλακεί κατά το παρελθόν σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Πρόκειται για τους Ανδρέα Αραβή και Μαρία Μάρκου.

Ο Ανδρέας Αραβής είναι τετραπληγικός μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε το 2014, το οποίο του άλλαξε ριζικά τη ζωή, αφού προηγουμένως ήταν διακεκριμένος αθλητής του τένις. Ωστόσο, σήμερα ο Ανδρέας ασχολείται με την επιτραπέζια αντισφαίριση σε τροχοκάθισμα στέλνοντας προς όλους ένα αισιόδοξο μήνυμα ζωής και ταυτόχρονα το μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι για όλους μας η οδική ασφάλεια. Η Μαρία Μάρκου, εκπαιδευτικός πληροφορικής στη Μέση Εκπαίδευση και αθλήτρια από τα παιδικά της χρόνια, είχε ένα τροχαίο ατύχημα που πολύ νωρίς την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Όμως, δεν αποθαρρύνθηκε και σήμερα παραμένει ενεργή αθλήτρια ως μέλος της Παραολυμπιακής Ομάδας Άρσης Βαρών, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της πολλές διακρίσεις και αποτελώντας πρότυπο για ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάλογη θέση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις των εκπροσώπων των μέσων, ενώ ακολούθησε δεξίωση, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία γνωριμίας και δικτύωσης.

Η Anytime με σεβασμό στην κοινωνία και με στόχο την αφύπνιση του κοινού για τη σημαντικότητα της οδικής κουλτούρας, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε μέσα από τις δράσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της να βρίσκεται με συνέπεια δίπλα στον ασφαλιζόμενο, προάγοντας τις αρχές της σωστής οδικής συμπεριφοράς.

Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την καμπάνια Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μπορεί κάποιος να επισκεφτεί τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://blog.anytimeonline.com.cy/oi-arithmou-allazoun-otan-allazoume-emeis/

 

Σχετικά με την Anytime Κύπρου

Η Anytime έχει παρουσία στην Κυπριακή αγορά από το 2017, με πάνω από 41.000 ασφαλισμένα οχήματα και κατοικίες που έχουν ασφαλιστεί μέσω του Contact center ή του website της, με 91% ικανοποιημένους πελάτες και πάνω από 8 εκατομμύρια που καταβλήθηκαν σε αποζημιώσεις μέχρι το τέλος του 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.anytimeonline.com.cy

Περισσότερα Business νέα εδώ