Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες, η ΑΗΚ βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας. Από την πρώτη στιγμή, τα συνεργεία και οι ομάδες ειδικών της ΑΗΚ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την επαναφορά της ηλεκτροδότησης και την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών.

Παράλληλα η ΑΗΚ Προμήθεια, στην προσπάθεια άμεσης υποστήριξης των πολιτών που έχουν επηρεαστεί, έχει λάβει τις ακόλουθες αποφάσεις με άμεση ισχύ:

  • Για την επόμενη περίοδο, δεν θα διακόπτεται λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού η παροχή ρεύματος στα υποστατικά τους,
  • Θα παρέχεται κάθε δυνατή διευκόλυνση εξόφλησης λογαριασμών.

Σε περίπτωση ολικής ζημιάς σε υποστατικά ή υδραντλίες εξαιτίας της πυρκαγιάς, οι επηρεαζόμενοι καταναλωτές παρακαλούνται όπως αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση supplylim@eac.com.cy, αναγράφοντας το όνομα που υπάρχει στο τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας, τον αριθμό λογαριασμού και τηλέφωνο επικοινωνίας. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 25205007/25205254 ώστε να τερματιστεί η υφιστάμενη Σύμβαση Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στα υποστατικά τους και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή περιττές χρεώσεις.  Οι Λειτουργοί εξυπηρέτησης θα είναι σε θέση να απαντήσουν κάθε ερώτημα αναφορικά με θέματα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος.