Μέσα απο ζωντανές συνεντεύξεις απο την σελίδα του Market News Cy στο Facebook θα μπορείτε να γνωρίσετε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες.

Στόχος μας να μεταφέρουμε γνώση και ιδέες σε όλους όσους μας παρακολουθούν για να βοηθήσουμε και να εμπνέυσουμε τον επειχειρηματικό κόσμο.

Αρχή κάνουμε λοιπόν αυτή την Δευτέρα, 17 Μαΐου στις 17:00 με φιλοξενούμενο τον ιδιοκτήτη της MPViolins , Μιχάλη Παντελίδη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη και στο κανάλι μας στο YouTube εδω:

Μιχάλης Παντελίδης

Το πάθος του για τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των 8 ετών με τα πρώτα του μαθήματα βιολιού. Απόφοιτος του Associated Board of the Royal Schools of Music του Ηνωμένου Βασίλειου, του Istituto Professionale per L’Artigianato Liutario e del Legno Antonio Stradivari στην Κρεμόνα της Ιταλίας και κάτοχος του Master Maker Violin and Bow Maker. Aπό το 2005, ο Μιχάλης εργάζεται στο δικό του Στούντιο στη Λευκωσία. Συνεργάζεται με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, τη Μουσική Σχολή Λευκωσίας, τη Μουσική Σχολή Λεμεσού, την Αγγλική Σχολή, το Sistema Κύπρου καθώς και διάφορα δημόσια και ιδιωτικά μουσικά σχολεία και ιδρύματα.