WINE_CHEERS

Η αναμονή ήταν μεγάλη αλλά το άνοιγμα του Vino Cultura είναι πολυαναμενόμενο μιας και πρόσφερε πάντα το καλύτερο κρασί στην πρωτεύουσα. Το καλωσόρισμα του θερμό και αυτό φαίνεται στο αναβαθμισμένο μενού με νέα πιάτα και υπέροχες γεύσεις, πάντα βέβαια με τον κατάλληλο συνδυασμό κρασιού μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία ετικετών απ’ όλο τον κόσμο.

Το Vino Cultura διατηρεί το αγαπημένο όλων happy hour από τις 17:00 – 19:30 με 20% έκπτωση σε όλα τα ποτά προσφέροντας συγχρόνως το καλύτερο τρόπο χαλάρωσης μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. 

Πρόσφατα ο όμιλος VCA που ανήκει το Vino Cultura, Ῥοῦς και TeΘys  απέκτησε ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά τους, το Vino Deli. Ένα virtual κατάστημα που μέσω των Wolt και Bolt προσφέρει γκουρμέ σάντουιτς με χειροποίητα ψωμάκια, ατομικές φρεσκοκομμένες σαλάτες και τα μοναδικά τηγανητά πατατάκια από φρέσκες πατάτες. Φυσικά δεν λείπουν τα συγκλονιστικά platters για κάθε είδους εκδήλωση αλλά και για το σπίτι ή το γραφείο.

Το Vino Cultura εννοείται ότι συνεχίζει τις κατ’ οίκων παραδόσεις μέσω των Wolt και Bolt, όπου εκεί έχει δημιουργήσει εκλεκτούς συνδυασμούς πιάτων και κρασιού για απόλαυση χωρίς περιορισμούς.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 22 676707