Στην Κύπρο άνοιξε προσφατα το γραφείο του το Διεθνούς φήμης στούντιο Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου Designer Touches Interiors.

Το Designer Touches Interiors δημιουργήθηκε το 1999 απο την Μαίρη Γεωργίου και έχει έδρα του το Surrey στην Αγγλία. Η Μαίρη Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία απο μετανάστες γονείς απο την Κύπρο. Απο νεαρή ηλικία ενδιαφέρθηκε για τον κόσμο της μόδας το οποίο την οδήγησε να αποκτήσει το πτυχίο της απο το Kingston University. Έκτισε τα επόμενα χρόνια το δικό της πετυχημένο και βραβευμένο brand αλλά στην συνέχεια την κέρδισε ο χώρος του Interior Design.

 

Mary Georgiou

Έτσι το 1999 ξεκινάει την δική της εταιρία και σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για τις επιτυχίες της τόσο στην Αγγλία όσο και σε άλλες χώρες όπου έχει πελάτες. Επικεντρώνεται στην διακόσμηση πολυτελών χώρων και έχει την δική της ομάδα με επαγγελματίες που αναλαμβάνουν προτζεκτ σε διάφορες χώρες του κόσμου. Μάλιστα έχει βραβευθεί αρκετές φορές για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο της.

Το 2022 ολοκλήρωσε 3 πρότζεκτ στην Κύπρο και έτσι αποφάσισε να ανοίξει το δικό της στούντιο στην αγαπημένη της Κύπρο την οποία επισκέφτεται τακτικά τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο κρατικό κανάλι του ΡΙΚ1 την οποία και μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη εδώ:

 

Μπορείτε να δείτε αρκετά απο τα προτζεκτ της εταιρίας ΕΔΩ και να επικοινωνήσετε μέσο της ιστοσελίδας τους designertouchesinteriors.com.cy

Περισσότερα Business νέα εδώ