Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, συμμετέχει ενεργά στον διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης. Σε συνεργασία με το European Network of Political Foundations (ΕΝΟΡ) με έδρα στις Βρυξέλλες, διασφάλισε τη δυνατότητα συμμετοχής των φοιτητών/αποφοίτων του σε κλειστή ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση.

Ημερομηνία και ώρα: Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 10:00-11:00 (online)

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ομάδας Εργασίας για το Μέλλον της Ευρώπης του ENOP.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη Διάσκεψη, να θέσουν ερωτήσεις και να συζητήσουν για καίρια θέματα που αφορούν στο μέλλον της Ευρώπης, αλλά και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για σχετικά ζητήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, αποστέλλοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και τμήμα) στη γραμματεία του τμήματός τους με κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.kakolyris@nup.ac.cy

Το ENOP, απαρτίζεται από 55 μέλη – ιδρύματα, από 23 χώρες και 6 πολιτικές ομάδες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ τα μέλη του Δικτύου έχουν παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες προωθώντας την εκπαίδευση, την υποστήριξη των δημοκρατικών διαδικασιών και της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της συνεργασίας τους με την κοινωνία των πολιτών και τους πολιτικούς δρώντες.

Περισσότερες πληροφορίες https://www.enop.eu/

Περισσότερα Business νέα εδώ