Η πρόταση του Καθηγητή Θεοφάνους για κανονικό κράτος

To Kυπριακό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών Σχέσεων και Σπουδών Ανατολικής Μεσογείου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και το Cyprus Forum, διοργανώνουν συζήτηση για το Κυπριακό, με την ευκαιρία της δημοσίευσης και στην αγγλική, του Κειμένου Πολιτικής του Καθηγητή Ανδρέα Θεοφάνους, «Πρόταση για ένα κανονικό κράτος, το Κυπριακό πρόβλημα μετά την άτυπη Πενταμερή Διάσκεψη».

Η συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, θα γίνει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, από τις 17:30 μέχρι τις 19:00 στο Αμφιθέατρο Ουνέσκο, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Μετά την παρουσίαση του Κειμένου Πολιτικής από τον Καθ. Α. Θεοφάνους, θα σχολιάσουν ο τέως Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού. Εισαγωγικό χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού Oxygono, Γεωργία Αθανασίου. Συντονίστρια θα είναι η ανώτερη επιστημονική συνεργάτιδα του Κυπριακού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

Η προκράτηση θέσης είναι απαραίτητη. Λόγω των μέτρων κατά της νόσου covid-19, η είσοδος επιτρέπεται μόνο με safepass και χρήση προστατευτικής μάσκας. Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλ. 22841600, e-mail: cceia@unic.ac.cy