O ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός Oxygono διοργανώνει σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Larnaca μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση της σειράς συζητήσεων Powered by με θέμα το «Σχέδιο Ανάκαμψης για την Ευρώπη, Μια οικονομία στην υπηρεσία των ανθρώπων».

Κεντρικοί φιλοξενούμενοι θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιώργος Παντελή, ο οικονομολόγος στο European Tax Observatory κ. Παναγιώτης Νικολαΐδης και ο Ανώτερος Οικονομικός Σύμβουλος στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κ. Χρίστος Πασχαλίδης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Υπεύθυνη του EUROPE DIRECT Larnaca κ. Μυρτώ Κατσούρη.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, και η ώρα 17:00, και θα προβάλλεται ζωντανά στις σελίδες των Oxygono και EUROPE DIRECT Larnaca στο Facebook, στη σελίδα του Black Lemon TV, καθώς και στο κανάλι του Οxygono στο YouTube.

Το Oxygono λειτουργεί ως forum για συζήτηση διαφόρων θεμάτων και προώθησής τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων και δεν εκφέρει συγκεκριμένη άποψη, υποστηρίζοντας τους συμμετέχοντες βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Ακόμη, υποστηρίζει άλλες εκδηλώσεις οι οποίες διοργανώνονται από άλλους οργανισμούς που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον τρόπο διεξαγωγής εκδηλώσεων του Oxygono.

Το Oxygono μπορεί να υποστηρίξει εκδηλώσεις που μοιράζονται τις ίδιες ηθικές αξίες με το Oxygono υπό την μορφή εκδηλώσεων Powered by Oxygono. Η επικείμενη συζήτηση θα διεξαχθεί στη βάση των κανόνων διεξαγωγής συζητήσεων του οργανισμού και θα έχει τη μορφή συζήτησης (informal conversation) και θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά.

Εδώ μπορείτε να δείτε το Facebook event.

email: contact@oxygono.org/ | web: www.oxygono.org