Το Ronald McDonald House Charities® (RMHC®) είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σημαντική φιλανθρωπική δράση σε τουλάχιστον 65 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πριν από μερικά χρόνια, στην οικογένειά εντάχθηκε δυναμικά και η Κύπρος: το 2014 ιδρύθηκε το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου (RMHC® Κύπρου), με έδρα τη Λευκωσία, αναλαμβάνοντας σημαντικές φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και δράσεις σε όλη την Κύπρο.

Όραμα του RMHC® είναι να βοηθά οικογένειες παιδιών που νοσούν να παραμένουν μαζί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και θεραπείας τους, ώστε να αντιμετωπίσουν μαζί και πιο αποτελεσματικά τη σκληρή αυτή δοκιμασία.

Το  RMHC® Κύπρου στηρίζει με πρακτικούς τρόπους οικογένειες που κατοικούν στη νήσο, παρέχοντάς τους κατάλυμαπρομήθειες και άλλες διευκολύνσεις, ώστε να μπορούν να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να τους δίνουν δύναμη με την αγάπη και τη θέρμη τους για να ξεπεράσουν το πρόβλημα της υγείας τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα.

Από την πρώτη κιόλας μέρα της ίδρυσής του, το  RMHC® Κύπρου συνεργάζεται με παραρτήματα του RMHC σε άλλες χώρες του κόσμου, εξασφαλίζοντας δωρεάν κατάλυμα σε οικογένειες παιδιών που χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία του εξωτερικού για την αντιμετώπιση της πάθησής τους.

Με ειλικρινές προσωπικό ενδιαφέρον για το κάθε παιδί και τους γονείς του, εργάζόνται ακούραστα για να εξασφαλίσουν πόρους, ώστε παιδιά με σοβαρές παθήσεις να λάβουν κατάλληλη περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία και γιατρούς τόσο στην Κύπρο, όσο και σε όλο τον κόσμο.

 

Στηρίξτε την Προσπάθεια

Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες και ο αγώνας είναι εφικτός χάρη στη βοήθεια οργανισμών, ιδιωτών αλλά και απλών ανθρώπων που συμβάλλουν οικονομικά αλλά και με άλλους τρόπους στην προσπάθειά.

Μεγάλο ποσοστό των όσων έχουν καταφέρει ως τώρα βασίστηκε σε δωρεές που γίνονται στους ειδικούς RMHC κουμπαράδες που βρίσκονται τοποθετημένοι στα εστιατόρια McDonald’s™ στην Κύπρο, καθώς και σε απευθείας χορηγίες και φιλανθρωπικές δραστηριότητες που διοργανώνονται κατά καιρούς.

Πρόσφατα προστέθηκε και άλλη μια μέθοδος στήριξης του οργανισμού: η δυνατότητα παροχής συνεισφορών μέσα από τις οθόνες αυτοεξυπηρέτησης που έχουν εγκατασταθεί σε εστιατόρια McDonald’s™ σε διάφορες πόλεις της Κύπρου.

Μάθετε περισσότερα για τη δράση του Ronald McDonald House Charities® Κύπρου και ελάτε να δώσουμε χαμόγελο και ελπίδα σε παιδιά και γονείς που το έχουν ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεές:

  • Email: info@rmhc.org.cy
  • Τηλέφωνο:  7000 36 00