Στη διάθεση των χρηστών βρίσκεται από σήμερα η Proslipsi, η νέα, σύγχρονη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο.

Η Proslipsi.com, η πιο ολοκληρωμένη και προηγμένη σχεδιαστικά πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο την παρούσα στιγμή, λύνει τα χέρια σε όποιον είναι στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, αλλά και σε κάθε εργοδότη που επιθυμεί να εργοδοτήσει τα κατάλληλα άτομα.

Παρέχοντας τα εργαλεία έτσι ώστε να κάνει τη διαδικασία απλούστερη, η Proslipsi.com, επιτρέπει στον κάθε ενδιαφερόμενο, να αναζητήσει τις θέσεις εργασίας που του ταιριάζουν, να δημιουργήσει δωρεάν λογαριασμό και να καταχωρήσει τις αιτήσεις εργασίας του σε όσες θέσεις επιθυμεί χωρίς καμία χρέωση.

Παράλληλα,  οι εργοδότες μπορούν να αναρτήσουν μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και με απλά βήματα, τις αγγελίες εργασίας τους. Μπορούν ακόμα, να δημιουργήσουν το εταιρικό τους προφίλ στην ιστοσελίδα, να έχουν πρόσβαση στα βιογραφικά των υποψηφίων, να τα μελετήσουν και να τα φιλτράρουν με εξειδικευμένα φίλτρα, όπως επίσης και να επικοινωνούν μαζί τους μέσω της πλατφόρμας, χωρίς τη χρήση τρίτων πολυμέσων και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Περισσότερα Business νέα εδώ