Φώτο: Οι κ. Γιώργος και κ. Παντελής Λεπτός, παραλαμβάνουν το βραβείο στα IN Business Awards

Ο ‘Ομιλος Λεπτός κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξης Γης και Κατασκευές» στην 13η ετήσια τελετή των IN Business Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία την Τετάρτη 30 Ιουνίου. Η λαμπερή εκδήλωση, στην οποία παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, Υπουργοί και εξέχουσες προσωπικότητες, θεωρείται η πιο διάσημη τελετή απονομής βραβείων στην Κύπρο. Τα IN Business Awards αναγνωρίζουν την αριστεία σε εταιρείες και επιχειρηματίες σε ένα ευρύ φάσμα τοπικών επιχειρήσεων και πρακτικών.

 

Παραλαμβάνοντας τo βραβείο για τον Όμιλο Λεπτό ήταν οι κ. Γιώργος και κ. Παντελής Λεπτός, Συμπρόεδροι του Ομίλου Eταιρειών Λεπτός. ” Το βραβείο αυτό αντανακλά τη διαχρονική αφοσίωση στην ποιότητα και στην προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης. Μας δίνει πρόσθετη δύναμη στην πορεία που χάραξε ο αείμνηστος ιδρυτής του Ομίλου Μιχαλάκης Λεπτός από το 1960. Μια πορεία ανάπτυξης και εξωστρέφειας που προβάλλει τη σύγχρονη εικόνα της Κύπρου σε 70 χώρες σχολίασε ο κ. Γιώργος Λεπτός.

 

“Η διάκριση αυτή πρώτα απ’ όλα ανήκει στους 1200 εργαζόμενους του Ομίλου Λεπτός. Στους ανθρώπους μας που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του τομέα μας και στις απαιτήσεις των πελατών μας. Κάθε εργαζόμενος του Ομίλου έχει το όνομα του στο βραβείο αυτό.  Σας ευχαριστούμε θερμά” συμπλήρωσε  ο κ. Παντελής Λεπτός.

Ο Όμιλος «Λεπτός» είναι ο μεγάλος, ηγετικός Όμιλος στην ανάπτυξη γης και περιουσιών, στην Κύπρο και Ελλάδα. Διαθέτει περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εμπειρογνωμοσύνης στους τομείς του Τουρισμού, της Υγείας, της Εκπαίδευσης, της Ανάπτυξης Ακίνητης περιουσίας. Ανέπτυξε πέραν των 350 έργων και διαθέτει μια εκτεταμένη τράπεζα γης που περιλαμβάνει τις καλύτερες τοποθεσίες και ακίνητα σε Κύπρο και Ελλάδα.


www.leptosestates.com