Η εταιρεία Wella, αξιοποιώντας την πολύχρονη τεχνογνωσία της καθώς και τα εργαστηριακά της αποτελέσματα, κρατά πάντοτε ως γνώμονα της, την παραγωγή προϊόντων τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα των μαλλιών.

Την ίδια αυτή πρακτική χρησιμοποιεί για τις φημισμένες της βαφές Koleston, για τα προϊόντα hair styling Wellaflex, καθώς και για οποιαδήποτε νέα σειρά προϊόντων θα λανσάρει. Η Wella πρωτοπόρα όπως πάντα, και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, έχει προχωρήσει στην παραγωγή μιας νέας σειράς hair styling κατάλληλη για ιδιαίτερα απαιτητικούς τύπους μαλλιών που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένα από το συχνό styling ή που χρειάζονται ιδιαίτερη λάμψη και απαλότητα. Η σειρά αυτή ονομάζεται Wella Deluxe. Τώρα λανσάρεται και στην Κυπριακή αγορά.

Περιλαμβάνει lotion και λαδάκια που χρησιμοποιούνται απαραίτητα πριν το styling (προαιρετικά και μετά το styling) για προστασία και βαθιά ενυδάτωση, καθώς και όλων των ειδών λακές και αφροί που καλύπτουν τις διαφορές ανάγκες μαλλιών. Η ποιότητα των προϊόντων Wella Deluxe φαίνεται στη λάμψη και στην απαλότητα που αρχίζει να προσφέρεται στα μαλλιά μετά από μερικές μέρες καθημερινής χρήσης, χάρη στην Κερατίνη που περιέχεται. Το άρωμα των προϊόντων Wella Deluxe είναι υπέροχο και θα το λατρέψετε, όπως ακριβώς θα λατρέψετε και τα προϊόντα!

Διασφαλίστε και’ σεις την απόλυτη λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από πολύωρες και πολύπλοκες θεραπείες. Απλά χρησιμοποιήστε τα προϊόντα Wella Deluxe!

Θα τα βρείτε στις υπεραγορές Παπαντωνίου Έγκωμης και Ελλάδος-Πάφος, σε όλες τις υπεραγορές Μετρό και Ιωαννίδη, και σε άλλες υπεραγορές. Επίσης διατίθενται και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Διανομέας στην Κύπρο είναι η εταιρεία A.J.Vouros Ltd.

www.facebook.com/wellacyprus

www.instagram.com/wellacyprus

Περισσότερα Business νέα εδώ