Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα μπολ από OOH YEAH!

Μία νέα, λαχταριστή πρόταση έφτασε από το OREO, το αγαπημένο «γεμιστό» μπισκότο μικρών και μεγάλων. Τα νέα δημητριακά OREO Ο’s ήρθαν για να μας αναβαθμίσουν το πρωινό και την γευστική μας εμπειρία!

Tα νέα OREO O’s συνδυάζουν υπέροχα την πλούσια γεύση βανίλιας και σοκολάτας OREO, σε μια ισορροπημένη τραγανή πρόταση προγεύματος με βιταμίνες και σίδηρο, χωρίς χρωστικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά! Aν αναζητάτε ένα απολαυστικό πρωινό γεύμα ή ψάχνετε ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε τα δημητριακά αυτά σας ταιριάζουν απόλυτα!

Βρείτε το στο ράφι τις αγαπημένης σας υπεραγοράς. Απλά προσθέστε γάλα και δώστε νέα διάσταση σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

 

Τα νέα OREO Ο’s φέρνει κοντά σας η εταιρία Tryfon Tseriotis LTD. Η Tryfon Tseriotis έχοντας μια ιστορία πέραν των 100 χρόνων, με βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis LTD προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό της όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στην λιανική αγορά στην Κύπρο.