Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός πραγματοποίησε εκστρατεία αιμοδοσίας εις μνήμη του ιδρυτή της,  Μιχαήλ Λεπτού, η οποία διοργανώθηκε από τη  Διεύθυνση και το προσωπικό  της εταιρείας σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας Πάφου και διεξήχθησαν  στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, στα γραφεία της Vesta Holidays και στο ξενοδοχείο Coral Beach Hotel στην Πάφο. Είναι μια συνεχής πρωτοβουλία που αποτελεί μέρος της αποστολής υποστήριξης στην κοινωνία από τον Όμιλο Λεπτός.

«Η αιμοδοσία είναι πραγματικά ένα αλτρουιστικό δώρο που μπορεί να δώσει ένα άτομο σε άλλους που έχουν ανάγκη», δήλωσε η κα. Στέλλα Δελίτσικου, εκ μέρους του ανθρώπινο δυναμικού της Leptos Estates. «Το αίμα είναι απαραίτητο στη θεραπεία των αιμορραγικών διαταραχών, της χρόνιας αναιμίας, του καρκίνου και άλλων παθήσεων  «Η απόφαση του να προσφέρεις αίμα μπορεί να σώσει μία ζωή».

Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός συνεχίζει να συνεισφέρει στην κοινότητα σύμφωνα με το όραμα του Ομίλου, ευαισθητοποιημένη ειδικά στην παροχή βοήθειας στους εργαζομένους της εταιρείας και στις οικογένειές τους αλλά και σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη.