Ένα δεύτερο κατάστημα ανοίγει στην Κύπρο στο Neon Mall στην Πάφο

Αφού άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο στο Metropolis Mall της Λάρνακας, η KIABI ανοίγει τώρα και στο Neon Mall στην Πάφο. Με χώρο εργασιών στα 1.300τ.μ., αυτό το νέο κατάστημα θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών και μια τεράστια γκάμα για όλη την οικογένεια. Για τον σκοπό αυτό, το brand ένωσε τις δυνάμεις του με τη Hudson Cyprus Ltd μέσω μιας συνεργασίας που ξεκίνησε για το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Κύπρο. Στόχος της είναι να ευκολύνει τη ζωή για τις κυπριακές οικογένειες και να γίνει το κορυφαίο brand συνώνυμο με fashion σε προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια.

Η KIABI σκοπεύει να ανοίξει άλλα 3 καταστήματα στην Κύπρο έως το 2025.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που φέρνουμε ένα τόσο συναρπαστικό και άξιο brand στην Κύπρο που προσφέρει πιο προσιτή και ποιοτική μόδα στις κυπριακές οικογένειες. Η Πάφος είναι το δεύτερο κατάστημα στη στρατηγική ανάπτυξής μας, σε μια τοποθεσία που πιστεύουμε ότι είναι ιδανική για εμάς. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή θα είναι άλλη μια επιτυχημένη ιστορία». Κυριάκος Ζηντίλης, Partner Hudson Kiabi στην Κύπρο

Η KIABI επιδιώκει τη διεθνή της ανάπτυξη ανοίγοντας σε 3 νέες χώρες κάθε χρόνο

Αναπτύσσοντας το δίκτυο συνεργασιών της σε όλο τον κόσμο, η KIABI ακολουθεί μια προσέγγιση όλων των καναλιών στη διεθνή ανάπτυξή της. Κάθε χρόνο, κατά μέσο όρο 3 νέες χώρες θα προστίθενται στη λίστα του brand. Πέρα από τις περιοχές στις οποίες ήδη έχει αναπτυχθεί, η KIABI επιταχύνει το λανσάρισμα νέων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης μιας κάρτας επιβράβευσης, της παρουσίας της στο Marketplace και της δοκιμής νέων formats. Η αποστολή της: να διευκολύνει τη ζωή των οικογενειών και να φέρει τις καλύτερες υπηρεσίες που συνδυάζουν fashion και KIABI σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του καταστήματος, είτε βρίσκεται σε ένα Mall είτε στο κέντρο της πόλης, στους πρόποδες μιας πολυκατοικίας ή μόνο ψηφιακά, μέσω ενός συνεργάτη που μοιράζεται τις αξίες της KIABI που βάζουν τον πελάτη στο επίκεντρο, η προσέγγιση του brand «εστιάζει στις οικογένειες» με προτεραιότητα στις τοπικές και εθνικές υπηρεσίες καθ’ όλη την έκτασή της.

Η KIABI

Η KIABI ξεκίνησε το 1978 στη Βόρεια Γαλλία. Το brand έφερε επανάσταση στα ready-to-wear ρούχα, λανσάροντας σειρές μόδας χαμηλού κόστους για όλες τις οικογένειες – κάτι που δεν είχε ξαναγίνει μέχρι τότε. Με ένα δίκτυο 538 καταστημάτων σε 24 χώρες, η KIABI επιτυγχάνει κύκλο εργασιών άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Το brand της KIABI εκφράζει μια απλή, δεκτική και ευχάριστη στάση ζωής, με κολεξιόν που σχεδιάστηκαν στη Γαλλία από μια ομάδα 56 εσωτερικών σχεδιαστών. Η KIABI είναι το κορυφαίο brand ready-to-wear μόδας στη Γαλλία με σχεδόν 10.000 Kiabers 60 διαφορετικών εθνικοτήτων.

Κάντε μας follow στο: www.kiabi.com.cy

Instagram: @Kiabi_cyprus

Facebook: @Kiabi.cyprus

Περισσότερα Business νέα εδώ